0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet çarpışma konusunda haklı olabilirsiniz.Ama konunun bir de şu yönü var.Geçen gün arkadaşımın biri arabamın çamurluğuna hafifçe yaslandı.Kaporta bir an çöktü ve kendiliğinden düzeldi ama küçük bir göçme izi kaldı.Sanırım bu izler daha da artacak.Arabanın her tarafında böyle küçük göçme izleri görmeyi herhalde hiçbirimiz istemeyiz.Çarpışma anında tamam ama biraz da günlük kullanım estetiğini bozacak galiba bu ince sac.[/quote]Bu konuda haklısın.
bence güvenlik açısından dağhan ın arabasını koymak iyi bi örnek değil [/quote]Benim arabam değil yav o.Doğan'ın...
Tabiki yaya güvenliğide var ama kendimizide fazla kaptırmayalım toyota sacı gercekten ince.[/quote]SELAMLAR Ben arkadaşa sadece corolla modelleri için katılıyorum yeni yariste ve avensiste saç kalınlığı bence yeterli zaten ikiside çarpışma testinden 5 yıldız almış modeller.
bence güvenlik açısından dağhan ın arabasını koymak iyi bi örnek değil çünkü orda içerisi korunmamış bi halde ama takla atıpda sağlam çıkanlar vardı sanırım onların resimleri varsa onları koyalım [/quote]çağrı birde şöyle bak olaya yaşam boşluğu denilen ve yandan çarpmalardaki beklenen sonuç meydana gelmiş.bende çok fotoğraf var ama halka açık bir yerde yayınlamak bana pahalıya mal olabilir.