Gönderen Konu: Nigrin marka boya koruma ve hızlı cila hk.  (Okunma sayısı 1436 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Nigrin marka boya koruma ve hızlı cila hk.
« : Temmuz 04, 2012, 19:16:41 »
Arakadaşlar merhaba,

Meguiars Marka boya koruma,temizleme,hızla cila vs alacaktım ancak bu sıralar stoklarda bulunmuyor.Gemiyi bekliyorlarmış bir ayı bulacakmış stoklara girmesi :) O nedenle başka markalara yöneldim ; Nigrin marka boya koruma cilası ve ıslak hızlı cila hakkında bilgisi olan varmı? Kullanan ve bilenler kalitesi ve etkisi hakkında bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim. Birde tamamen koruma amaçlı cila,wax vb.aşındırıcı içermeyen ürün tavsiyelerinide dikkate alacağım.Aracım yeni sayılır daha 1 yılı doldurmadı, kılcal cizik vs pek yok sadece koruma amaçlı yapmak istiyorum. Görüş ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Not :Kendim uygulama yapacağım. Cilala  parlat :)
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Toyota Club Türkiye

Nigrin marka boya koruma ve hızlı cila hk.
« : Temmuz 04, 2012, 19:16:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
Ynt: Nigrin marka boya koruma ve hızlı cila hk.
« Yanıtla #1 : Temmuz 05, 2012, 08:51:05 »
Merhabalar nigrin kullanmadım meguiars tercih ediyorum genelde nerden alıcaktınız bilmiyorum ama bu satıcıda olması lazım güvenilir biri.Bende almayı düşünüyorum bu hafta içinde kil hızlı cila vs :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-meguairs-nxt-gen-tech-wax-2-0-sivi-boya-koruyucu-69842326/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2012, 10:45:06 »
Ben o rün ü yakın zamanda kullandım. memnun kaldım sizede tavsiye ederim. bu konuyu bir alt tarafta tartırşmıştık size link i atayım sanırım faydalı olacaktır iyi paylaşımlar dilerim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43149.20

Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 05, 2012, 19:24:34 »
Merhabalar nigrin kullanmadım meguiars tercih ediyorum genelde nerden alıcaktınız bilmiyorum ama bu satıcıda olması lazım güvenilir biri.Bende almayı düşünüyorum bu hafta içinde kil hızlı cila vs :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-meguairs-nxt-gen-tech-wax-2-0-sivi-boya-koruyucu-69842326/detay

Burak merhaba,

Meguiars'ın kendi web sayfasından bakmıştım,daha önce görüp bunları alayım dediğim ürünleri daha sonra almak için baktığımda göremeyince şaşırdım :) müşteri hizmetleriyle görüştüm stoklarında ürün kalmadığını sipariş verdiklerini,gemiyle Amerikadan geldiği içinde 1 ayı bulacağını söylediler.Ondan dolayı bende arayışa çıkmıştım.Demek ki ara firmalarda hala ürün bulunan var,almayı düşündüğüm ürünlerden biride senin paylaşmış olduğun üründü ,teşekküler paylaşımın için.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2012, 19:43:02 »
Ben o rün ü yakın zamanda kullandım. memnun kaldım sizede tavsiye ederim. bu konuyu bir alt tarafta tartırşmıştık size link i atayım sanırım faydalı olacaktır iyi paylaşımlar dilerim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43149.20

Ömer merhaba,

Paylaşmış olduğun konuyu incelemiştim,konu daha çok kılcal çizikler ve parlatma üzerine dönmüş yinede ilerisi için çok aydınlatıcı bilgiler paylaşılmış teşekkürler.
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6