Açık konuşayım çok anlamıyorum son çıkan telefonlardan ama son zamanlarda tavsiye edilen telefon Galaxy 2
S3 diye sorsaydınız onu derdim ama kesinlikle xperia s derim!!!
S3 diye sorsaydınız onu derdim ama kesinlikle xperia s derim!!!
s3 biraz abartı benim için seçenekler içinden eledim
ben de x-peria diyorum. şarjı diğer akıllı telefonlardan daha fazla dayanıyor. biraz daha beklerseniz android 4.0 sürümü yaygınlaşacak boşuna güncelleme yapmak zorunda kalmazsınız. ben de kendime x-peria pro almayı düşünüyorum. şu andaki telefonum da sony yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum, özellikle müzik kalitesini başka hiçbir telefonda bulamadım. hayırlı olsun şimdiden.
Bence tartışmasız galaxy s2 .
En önemli nedeni: Android uygulamalarının çoğunu sorunsuz çalıştırır google play de uygulamalarda sorun yaşayanlarının çoğunun telefonu samsung değil bir kaç uygulamanın yorum kısmına bakarsanız sizde göreceksiniz ben bir yıldır galaxy s kullanıyorum ve bugune kadar yüklediğim tüm uygulamaları telefonum sorunsuz çalıştırdı .
S3 diyorum olmadı S2 olabilir bu kategoride birde HTC one x olması lazım ..
Xperia s diyorum. HD video ve foto cekimi super. Bence her iki telefonuda elinize alin ve kalbinizin sesini dinleyin. Xperia zaten sizi etkiliyecek.
Tavsiyem Xperia S
istersen windows phone yi bekle. birkaç ay sonra sanırım gelecekmiş ülkemize.
belki tutmayacak , telefonda windows un ne işi var diyebilirsiniz..
windows artık cebe girdi. yani leptop ve tablette ne işletim sistemi varsa telefondada o olacak. benim ilgimi çekti. android şart değilse değişiklik olur
S3 olsaydı onu seçerdim ama Xperia S süper bir telefon. Ama ekranda sarı benekler oluşabiliyormuş dikkat etmek lazım.
S3 olsaydı onu seçerdim ama Xperia S süper bir telefon. Ama ekranda sarı benekler oluşabiliyormuş dikkat etmek lazım.
xperia zaten fabrikasyon olarak ekran koruyuculu filimle geliyor. ayrıca kutu içinde yedek ekran filimide var. turkcelldeki akıllı arkadaşlar telefonun üzerindeki fabrikasyon filimi algılayamadıkları için mevcut filimi olan ekrana yedek olan filimi yapıştırıyor. sonuç olarakta sarı benekler oluşuyor ve dokunmatiğin hassasiyeti kayboluyor...
ben de x-peria diyorum. şarjı diğer akıllı telefonlardan daha fazla dayanıyor. biraz daha beklerseniz android 4.0 sürümü yaygınlaşacak boşuna güncelleme yapmak zorunda kalmazsınız. ben de kendime x-peria pro almayı düşünüyorum. şu andaki telefonum da sony yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum, özellikle müzik kalitesini başka hiçbir telefonda bulamadım. hayırlı olsun şimdiden.
xperia zaten ice cream la geliyor
xperia zaten ice cream la geliyor
araştırmalara ara verdiğim sırada entegre etmişler demek yeni modellere. en güzeli android.
Abi xperia alma 2 arkadaşımda aldı hiç memnun değiller ikise satıp s3 alacak
Özelliklerine bakarsak, xperia s biraz önde,
İşlemci; xperia s : 1.5 GHz Dual-core işlemci
Galaxy S2 : 1.2 GHz Dual-Core işlemci
Dahili Hafıza : Xperia S 32 GB
Galaxy S2 16 GB
Ekran Çözüürlüğü: xperia S : 720 x 1280 Pixel
Galaxy S2 : 480 x 800 Pixel
Bağlantı Hızı : Galaxy S2 : 21 Mbps
Xperia S : 14.4 Mbps
Bekleme süresi : Galaxy S2 : 710 Saat
Xperia S : 450 Saat
Kamera : Xperia S : 12 Mp
Galaxy S2 : 8 Mp
Samsung telefon hiç kullanmadım, Nokia, Asus, Sony Ericsion ve HTC kullandım. Bu fiyatlara da HTC bak derim hiç pişman olmazsın. İlle bu ikisinden birisi diyorsan ben olsam Xperia S alırdım. Elekronik biraz da şans işi, iphone 4s alıp sorun yaşıyan da oluyor mutlu olanda.
bizim hastanede kullananlarda soniden memnun değil
S2 kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon.