0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan Bey ilginizden ötürü teşekkürler.Bulunduğum ilde bir tane daha servis var fakat ikiside aynı şahsa ait. Araç zaten 5 yıl garantili ve henüz 1 yıl geçti.Bende forumu inceledim rastlamadım benzeri bir probleme. İş arkadaşlarımla çay kahve molaları sırasında konuyu konuştuğumuz da aracın garantili olduğunu ve geçici çözüm yerine parça değişikliği yapılması gerektiğini söylediler. Onların fikirlerine de katılıyorum. Bu cumartesi yanlarına uğrayacağım.
Arkadaşlar, geçtiğimiz Cumartesi servisteydim. Hava emiş borusunun en son ucunu metal aksama bağlayan plastik civatanın gevşediğini tespit ettiler ve değiştirilmesi ile birlikte ses ortadan kalktı.
Geçmiş olsun ama geç çözülmüş bir sorun oldu Konu 2 ay önce açılmış
geçmiş olsun. benzer bir sorun ben de yaşıyorum. aracım 15 günlük 1.33 auris. dediğiniz gibi sol taraftan bir ses geliyor ama tam yerini ben çözemedim. balıkesir bayiisine götürdüm ama sesi duymadıklarını söylüyorlar. sanki ses rüzgarın demir bir boruda yaptığı çınlama sesine benziyor ve dediğiniz gibi sürüş kalitesini çok olumsuz etkiliyor.
Teşekkür ederim Oğuzhan Bey. Ben servise gidip durumu anlattım ancak araç henüz 1000 km olmamış parçalar birbirine alışsın falan dediler 1000 km bakımında inceleriz dediler. dün itibariyle arkadaşımın da yeni aldığı auris'e binip aynı sesi dinledim fakat onda böyle bir ses yok, araç 80 km de henüz benim ki 500 km'de. demek ki parçaların alışması gibi bir durum söz konusu değil. mailinizi bekliyorum. benim ki benzinli ancak yine de fikir verebilir düşüncesindeyim. ilginize teşekkürler.
Teşekkürler, İlk işim inip bir bakmak olacak sabah. aracın 1000 km'si daha dolmamışken böyle bir ses insanı rahatsız ediyor gerçekten. ilginize teşekkür ederim. İnşallah basit ve giderilmesi kolay bir sorundur.