0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 yıl oluyor hatırlamıyorum üye oldum o zamanlar toyota vardı ve siteyle tanışmadan öncede bir fanatiklik vardı sonra buraya üye oldum öle hoşuma gitti aynı şekilde devam ediyor GAKKO
Benim kaprislerime katlanabildikleri için.....
Elinizi kana bulamışsınız bence sitede kamufle oluyorsunuz ve biz de size yardım ve yataklık ediyoruz yoksa sitenin başka hiç bir amacı yok(!)
Ben pek çok foruma girip çıkıyorumÖzellikle Honda aldıktan sonra honda forumlarının çoğusuna dadandımne yazıkki çoğusunda seviye gerçekten yerlerdepek çoğusu çoluk çocuk yuvası gibimillet birbiryle dalaşmak için bahane arıyor gibigenelde arbesk hava hakim, ağız tatıyla konuşacak, tartışacak, şakalaşacak adam bulamıyorsunuzBurada ise ne hikmettir bilmiyorum ama hep hoşgörü hakimbazan sinirli saldırgan tipler türüyor ama kendilerine karşılık veren olmayınca kısa sürede kaybolup gidiyorlarDikkatimi çeken bir başka unsur da üyelerin eğitim seviyesinin epey yüksek olmasıiçimizde hiç "apaçi" olmamasıarkadaşlarımızın hepsi kültürlü insanlar, forumdaki aile atmosferini yaratan bu unsurlardır sanıyorum
Kemal Bey Hondayı satın apaçilerden kurtulun
Ben markaya göre alkışlamadım.. hondayı satmanız için alkışladım.. isteyen istediği aracı kullanabilir.. ama sizi toyota kullanırken görmek isteriz Kemal bey