0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, çok ciddi bir deformasyon yoksa değişim gerekmez zaten. Yine de fotoğrafları görürsek daha net konuşabiliriz.
boya ile halledilebilir merak etmeyin
Abi bayağı kalkma var ama tamponda ya
olsun önemli değil zaten o amponun çoğu yeri pasta ile kapanır geri kalan yerler rütuş belki boyaya bile gerek kalmaz bizim eski arabayada olmuştu aynısı ordan biliyorum
Servise mi götürsek pekı yaptırmak için?Çünkü çamurluktada çökme var görüldüğü gibi.
Bunun için çamurluk değiştirilmez Mustafa, boyama ile kolaylıkla halledilir. Değişim ifadesini okuyunca ben daha ağır bir hasar bekliyordum açıkcası, ucuz atlatılmış görünüyor.
servise götürürsen değiştirir tanıdığın ustaya götür
Bana da öyle geliyor hakkı abi,farda birşey yok ama ön koruma bantında çizik falan var.Onu değiştirmeyi düşünüyorum.Bana kalsa da öyle ama babam dıyo götürelim servise yenisini taksınlar.Zaten en fazla 1 günlük işi bile yok arabanın ya.
en iyisi çekin fotoyu satarken de gösterin servis değiştirsin ...
Mustafacım çok geçmiş olsun kimselere bir şey olmaması sevindirici bir durum, fakat değişmesi bence çok daha mantıklı nedeni ise işlem gören kaporta gücünü yitirir (oksijen macun vs.), değişimin Orjinal Toyota servisinde olması bana daha mantıklı geliyor.
öncelikle çok geçmiş olsun. boyat diyende var değiştir diyende bu çamurluk ve tampon değişirken servis bunların orjinal araba rengindemi takıyor yoksa siyah renkli alıp boyayıp mı takıyor?