Gönderen Konu: 2011 corolla rüzgar sesi alması kronik bir sorunmudur?  (Okunma sayısı 1387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar 2011 corolla comfor-extra aracım var 80-90 dan sonra içeri rüzgar sesi alıyor gibi. Ses camlardan geliyor sanki hava kaçırır gibi tam olarak çözemiyorum bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmıdır malzemedenmidir yoksa kapıların ayarını mı yaptırmam gerekiyor

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla rüzgar sesi alması kronik bir sorunmudur?
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2012, 11:49:28 »
Arkadaşlar 2011 corolla comfor-extra aracım var 80-90 dan sonra içeri rüzgar sesi alıyor gibi. Ses camlardan geliyor sanki hava kaçırır gibi tam olarak çözemiyorum bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varmıdır malzemedenmidir yoksa kapıların ayarını mı yaptırmam gerekiyor

rüzgar sesi ne derecede geliyor bilemiyorum. bu biraz da göreceli bir kavramdır fakat japon araçlarının huyudur rüzgar ve yol sesi almak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2012, 12:02:59 »
özellikle rüzgarlı havalarda çok daha belirgin oluyor ses, içeri hava alıyormuş gibi geliyor bana. Konu ile ilgili http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36644.0 topicde daha önce yorumlar yapılmış bir çok kişi sanırım yaşamış aynı sorunu .
dayımın 2004 corolla sw  aracı var test amaçlı kullandım onda öyle bir sorun göremedim özellikle yüksek süratde denedim ses yalıtımı 2011 corolladan daha iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2012, 13:02:40 »
özellikle rüzgarlı havalarda çok daha belirgin oluyor ses, içeri hava alıyormuş gibi geliyor bana. Konu ile ilgili http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=36644.0 topicde daha önce yorumlar yapılmış bir çok kişi sanırım yaşamış aynı sorunu .
dayımın 2004 corolla sw  aracı var test amaçlı kullandım onda öyle bir sorun göremedim özellikle yüksek süratde denedim ses yalıtımı 2011 corolladan daha iyi

gözlemleriniz o andaki rüzgar şiddetine göre değişebilir. aynı günde ikisini de denediğiniz zaman doğru bir şekilde karşılaştırmış olabilirsiniz. bizde de 2005 corolla var. rüzgarlı havalarda bahsettiğiniz içeri hava giriyormuş hissiyatı yaşıyoruz bazen hıza bağlı olarak. yapacak bir şey yok.