0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar vites topuzunun deri kısmında soyulmalar oluşmaya başladı. Araç içerisinde ne olduğu belli olmayan temizlik ürünleri asla kullanmam, yıkamacılara tembih ederim ne olduğu belli olmayan markasız parlatıcı vs. sürmeyin diye. Kendim sonax torpido temizleyici kullanıyorum. Bu temizleyiciden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü diğer bölgelerde de olması gerekirdi. Elimi sürekli viteste de tutarak sürmem arabayı. Anlayamadım sebebini başına gelen var mı? Servise danışmadan sormak istedim.
merhaba kullandığın temizlik ürünü ile alakası yok bence topuzda ki derinin kalitesi ile ilgili benim araç 30 binde bende de soyulmaya başladı. Temel nedeni elinizi devamlı vites topuzunun üzerinde tutuyor olmanızdır bence eski sürücülerde bu alışkanlık daha fazla var )
hadi bizim toyotanın derisi kalitesiz diyelim arkadaşımda 2008 80.000 kmde 320d var onun direksiyon vites hepsi soyulmuş...
Benim aracında vites topuzundaki parlak kromaj soyulmaya başlamıştı bugün garantiden tüm vites topuzunu değiştirdiler. Bilginiz olsun.
bizim eski arabadada soyuluyordu onun için deri koruyucu aldım haftada 1 kere sürüyorum ( direksiyon vites ve el frenine)
deri koruyucu işe yarıyor mu ne kullanıyorsun tavsiye edermisin
işe yarıyor en azından bizimki soyulmadı gerçi daha 8.000 de ama sonax deri koruyucu 13 tl heralde
Vites topuzundaki deri kısım ve üzerinde rakamların yazdığı başlık yanılmıyorsam Serviste makul bir fiyat 20 lira gibi bir fiyattı.
yanlışın var topuz 220 yada 240 lira olmalı. bir hafta önce sormustum. deri kısım (körük) hariç.