0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkanım, ellerine sağlık çok başarılı olmuş, her kareden belli oluyor, umarım kimse kıskanmaz Maşallah güle güle gidin gelin inşallah iyi yolculuklar. Detayları bir ara görüşelim bende yapacağım bu tarz bir işlem.
Sercan abi yapması çok emek isteyen bir iş her nekadar makine ile yapıyor olsanızda çok enerji harcıyorsunuz . Ben haziran başında yapmıştım yapmaya karar verirseniz tavsiyem bir kişi daha bulun sırayla panel panel yapın ben tek başıma yaptım iş bittiğinde bende bitmiştim .
Abi on numara olmuşda şu plakalığı çıkartsan diyorum
Emeğine sağlık abi . Bu sıcakta böyle bir işe girişmek cesaret ister ben haziran başı yapmıştım kışa doğru sadece kill + wax heralde yeterli olacak zaten aracı fırçasız yıkıyorum .
Serkan kardeşim 10 numara iş çıkartmışsın.. maşşşaaaalllaaaahhhhh diyorum çok güzel olmuş.. güle güle bin kardeşim..
Serkan bence nazar boncuğu eksik
eline saglik cok guzel olmus masallah nazar degmez insallah bide yeni yontem cikmis film kapliyorlar arabayi konuyu acmadan once oyle bisi sanmistim Tebrikler tekrardan
Saolasınn Sercanım, çok deli bir tur planı yaptım gidiyim geleyim de görüşelim Kardeşim teşekkürler, o plakalıktan beni ancak Sercan kurtarır
Maşallah diyelim arkadaşlar