0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gökhan abi bizdede brc simit tank var tankın altına hani bazı eşyaları sıfır kutusundan çıkardığımızda kalın bir köpükle sarılı oluyor ya işte ondan sermişler sizdede varmı yoksa servise şikayet edin diyinki istanbul kartaldaki mucib otogaz koyuyor siz niye koymuyorsunuz ? başlarını ağrıtın çünkü o köpük max 5 tl birşe
sıktığınız köpük o tankın ordan çıkmasını imkansız hale getirmiştir.... daha kullanılan bir yöntem olan civata somunu atlamış olmanız ilerde başınıza iş açmasa bari.. bu arada tıkırtı yapan lpg tankının içindeki şamandıra olmasın...
gökhan bey,2011 corollama brc simit tank taktırdım aynı sesler bendede oldu birkaç defa gittim sıkıladılar ama ses kesilmedi.bagaj altı esnek olduğu için yapıyormuş çözüm için bagaj ortasındakı çıkıntıyı kesıip alttan iki tane lama demirle güçlendirdiler simitin yanınanda bir iki lastik sıkıştıdılar sanırım, ankara mocan da yapıldı şu anda hiç ses yok başka türlüde sesin kesileceğini sanmıyorum tabi bütün bunlar simit tank söküldükten sonra yapildı.ücret te almadılar 3 saatte bitirdiler.