0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahibinden.com çanakkale şubesi Taylan gururla sunar....[/quoteAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 03, 2012, 20:56:33sahibinden.com çanakkale şubesi Taylan gururla sunar....yok abi estagfurullah :-) Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 03, 2012, 22:03:49Kanki naptin sen yahu?! Neler gitmis neler gelmis neler kullaniliyor heheeyytt.. Isim bombaymis yalniz. pek severim kendilerini..Kerem abi ben de istiyorum haberin ola Sorma kanki karistirdik bayagi bu aralar :-) bende cok severim kendilerini bide pis halüssilasyonlar yasatmasa :-) neyse forumda kucuk kardeslerimiz var kotu ornek olmayalim :-P amcamin oglu bosnada okuyor kurbanda getircek bana iki sise gelene iki shot veririm :-P
sahibinden.com çanakkale şubesi Taylan gururla sunar....
Kanki naptin sen yahu?! Neler gitmis neler gelmis neler kullaniliyor heheeyytt.. Isim bombaymis yalniz. pek severim kendilerini..Kerem abi ben de istiyorum haberin ola
Aabboovvv ne hallere dustuk, elin barmeni bile iki kelam muhabbet ettiginde 2 shot hediye ediyor kankimizin ettigine bak hele?.. Hemi de 2 koccaman siseden yani..
Şaka kanki şaka daha 12 numaralı kıyagınıu unutmadım tekı senın ötekınıde forum ahalisine paylaştırırım Taylo gene aslan sütüne devam
En son içtiğimde duşta şampuanlarla konuşmuştum....
sade sampuan mi yoksa ikisi birarada mi?
Emek abi siz absinthe diye baska bir sey icmis olmayasiniz?
Aslında bizim aynı arkadaşla birlikte kaynatıp içtiğimiz boru otu maceramız var ama onu daha sonra anlatayım....(Tam gülme krizi bir olay)
abi kardeşim bizon otu vodkası getirdi dışardan şaşırmıştım.. Seninki de ilginçmiş hani...
Zubrowka! Pek sevmiştim, şişenin içerisinde uzun bir ot da var hatta.. Elma suyuyla iç bir dahakine Kerem abi
Konu değişik bir hal aldın bea.
Nagi şaşırtıyosun beni.. Ot ve şişe sağlam duruyor hala.. içmeye kıyamıyorum