0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hep bir 35 den gidiyo ya hayırdır bakalım..
Araçlar İzmir'den...
Teşekkürler Berkcan artık bizde kalırsa Mazdaya birşeyler yapıcam
taylan hayrola,niye aldın ki bunusatmak için mi yoksa
satmayı düşünüyormusun, müşteriryim..
bende forumdan absinte getiriyo hayrına dedim ama konu bizim konuymuş yabancı değilmiş...
Teşekkürler İbrahim abi merağım çabuk geçti galiba. şimdi satıyorum .yerine kuma bile geldi sayılır 2012 mazda 3 ımpressıve aldım
perinin ustune bu bayez martiyi mi kuma getirdin?
hayirlisi olsun. Yalniz kemal abi civicden kurtulmak istiyor sanirim mazda3'u senden alabilir.
bu fiyata sıfır civic 2012 falan var yav
Sayılır abi araç müşterimizin ama bmw nın satıldıgı gun tamamen benım olucak.Sahibi satılsın dıye bıze bıraktı kendısı pek anlamıyor al-sat işinden
Satıştan Sen de pek anlamıyorsun galiba taylanbu fiyata kimse almaz bunu , bu paraya kaç tane sıfır var biliyormusun
Valla diğer ilanlara bak hepsı aynı fıyat cekıyor zaten pek satılsın istemıyorum şahsen benım bmw once satılırsa güzel bir fiyat ve vadeyle bana gelıcek oğlana alıcaksan bmw i verelım sana kemal amca tam genc arabası http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-0rj-88-000-de-full-boyasiz-cok-temiz-3-20i-95646515/detay/
Gelis terminalinde yok sanirim sadece gidis terminalindeki free-shopta var evde sisenin dibinde biraz var onu getireyim bari