0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araba fabrikada boyansa, yine bir kusur değil mi... tüm parçaları niye eşit boyanmıyor... mikron ölçülerinde kapı değerleri çok farklı, bunu ikinci elde nasıl anlatabilirsin ki...Bayi yaptıysa, bunu son kullanıcıya söylemiyorsa ve son kullanıcının uzun hukuk savaşına katlanmayacağını düşünerek kendinden emin bir şekilde defolu aracı satışına ne demeli. Niye burası Türkiye sözünü kullanmak zorundayız.Dürüst satış niye mümkün değil... Toyotanın SON DERECE MEMNUNUM anketine ne oldu... Toyota Türkiye niye bu şekilde bunlara pirim veriyor. Çok canım sıkkın çok, bir daha TOYOTA mı... ?
servisle alakalı bir durum olmaya da bilir.araç fabrikada üretim esnasında, sol ön kapının boyasında bir kusur tespit edilip, yeniden boyanmış olabilir...
ceyhun bey sizin adınıza çok üzüldüm.gerçekten çok kötü bir durum.servisi geçtim araç fabrikada bile bir kez daha boyansa asla sıfır olarak satıcıya satılmamalı,satarken kapı boyalı diyerek satıcısına 1-2 bin lira aşağıya almak isteyen olursa satılmalı.insanlarda ahlak kalmamış.servis biz sizin sonradan boyatmadığınızı nerden bilelim deyip işi yokuşa sürmez inşallah.
Eğer bilirkişi, örnek: istanbul teknik unv. otomotiv bölümü, boyanın atıldığı tarihi saptayabilirse, tahmini bile olsa büyük bir avantaj benim için. Bu çok iyi oldu.
Ceyhun bey merhaba, ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi ?