Gönderen Konu: kurşun deliği  (Okunma sayısı 3025 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
kurşun deliği
« : Haziran 22, 2008, 12:11:32 »
aramızda olmadığını umud ediyorum yine de söylemek istiyorum lütfen lütfen lütfen maçtan sonra kutlama için silahlara sarılmayalım hırvatistan maçından sonra 23 yaralanma var magandalık yüzünden ve o kuruşunlardan bir tanesi de bizim arabanın sol ön çamurluğuna geldi fara yakın bir yerden resmen delip geçmiş arabayı gece aynen zehir oldu tabi 2 gün içinde resim ekleyeceğim nasıl bir yol izlenmeli??
araç vw jetta metalik boya var çamurluk plastik değil paslanma tahminen ne zaman başlar??
macun vs olayı halldebilir mi??
kasko servis müdahelesine gerek var mı??

Toyota Club Türkiye

kurşun deliği
« : Haziran 22, 2008, 12:11:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: kurşun deliği
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2008, 12:55:53 »
sadece bi delikse kaskoyla servisle uğraşmaya gerek yoktur heralde ama şu anda görmeden bilemem,
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 22, 2008, 17:21:29 »
Doğan Bey,
Önce çok geçmiş olsun.Metal boyaların tutturulması diğer opak boyalar gibi değil.Ufak bir yer olsa da bazen çok büyük bir parçanın komple boyanması gerekiyor.Paslanmanın başlaması saçın kalitesine bağlıdır.Bazen bir günde bile başlar.Nemli ortamlar pası ilerletir.Ancak pas önleyici astar boya ve macun ile bir müddet idare edebilirsiniz.Ancak, neticede kaporta ve boya işlemi yapılacak.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2008, 19:16:48 »
fotoğraf makinasıyla ilgili ufak bir sorun oldu çarşamba günü ekleyeceğim resimleri bugün emekli bir yüzbaşıyla görüştük tesadüfen kendisi düşen merminin metali delemeyeceğini söyledi ayrıca merminin düşüş şekli de falasıyla dikten uzak eğimli yani direk atışa benziyor tahminen çevredeki apartmanların birinde silahını düzletemeye çalışan bir aptal sebep oldu yani 1 metre ilerde parketmiş olsam kurşun camı kırpı bana saplanıcaktı canımız kurtardığımaza sevindik resimleri ekleyeceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2008, 19:24:00 »
Büyük geçmiş olsun. Artık canınıza birşey gelmediğine şükür etmeniz lazım. Bu nasıl bir sevinç dışa vurma şekli anlamış değilim ? ?  ?
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2008, 22:57:46 »
bence hiç uğraşmayın gidin servise başka bi ön çamurluk taksinlar işi kökten halledin...olayada üzüldüm iyiki size gelmemiş....
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2008, 23:44:03 »
mutlaka kaskon vardır. türkiyede auto king diye bi firma var. bu firmanın birçok anlaşmalı sigorta şirketi var. ve sen bu servislerin birin kaskon bozulmadan (mini onarım diye tabir edliyor) bunu ücretsiz yaptırabilirsin. www.autoking.org

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2008, 15:50:41 »
ya silah la kutlama saçma silahla kutliyacaksanızda kuru sıkı kullanın ve onuda adam gibi sakin yerde dikkatlice kullanın ben ve arkadaşlarım ne güzel aldık arabayı açtık iki kişi türk bayragını gezdik grup halinde bağırdık çağırdık gece 2de eve geldik çokda güzeldi başkasını yaralamaya gerek yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2008, 16:08:53 »
üzüldüm

bence hiç uğraşmayın gidin servise başka bi ön çamurluk taksinlar işi kökten halledin...olayada üzüldüm iyiki size gelmemiş....
en iyi servis çözer