şuan aracımın 1.5 yıl daha garantisi var.diyelim ki aracım 3 yıl garanti süresini doldurdu.4,5,6.yıllarda da hala servise gidip bakım yaptırıyorum.aracım yolda kaldı veya kapının önünde çalışmadı vb. benzer bir sorunla karşılaştım.bakım garantisi adı altında yol yardımdan ücretsiz olarak gene yararlanabilir miyiz?
arkadaşımın geçen başından geçen bir olayı anlatayım.aracı 2-3 gün güneşin altında kalmış,aracını çalıştırmak istemiş kontak yuvaya girmiyor servisi aramış servisteki eleman tanımış,"hocam biz buradan direkt yönlendirirsek olmaz mobil destek diye bir sistemimiz var orayla irtibata geçin" demiş.neyse arkadaş aramış merkez en yakın ildeki yol yardımı kapısına kadar yönlendirmiş adamlar gelmiş kontak yuvasında genleşme meydana gelmiş birazda içi toz falan dolmuş bu da anahtarı sokmak için zorlayınca araç kendini kitlemiş.yol yardım problemi halletmiş.yuvayı söküp yağlayıp kilidi devreden çıkarıp gitmişler.vw jetta 2006 model 140.000 km bir araç bu bahsettiğim bazen serviste bazen dışarda bakımı yapılmış bir araç ama en son bakım yetkili serviste olduğu için diğer bakımına kadar olan süre içinde araç tam garanti demesek de bir güvence altında.anlattı hoşuma gitti.güzel bir şey adamlar bakımının da arkasında duruyor.