0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar forumda okuyorum toyota d4d motorlarla nasıl 6-7 ortalama yakalıyorsunuz şaşırıyorum kışın dahi şehir içi kullanımda 5.2 nin üstünü görmedim şimdi 4.7-4.8 klima açık acaba benim oturduğum bursanın biras daha düz yollara sahip olmasımı bunda etken .
Bursa'nın yolları düz mü?Şehir merkezinde Ulu Cami ile Heykel arasında bir düzlük var, onun dışında her yer rampa. Aşağı kısımlar düzlük ama Bursa'nın kalbinin hiç de düzlük olduğunu söyleyemeyeceğim.Siz oralara pek uğramıyorsunuz sanırım.
evet bursanın kalbi değişiyor artık ben korupark tarafındayım genelde fsm beşevler mudanya uludağ ünisi tarflarına gittiğim için genelde düz ve trafik ışığı yok yıldırım tarafta oturuyorsanız eğer ortalama yakıta 1 bçk 2 litre eklemelisiniz
Yaklaşık 15 yıl önceki hatırladıklarım.Kayınpederim görevi gereği Bursa'da ikamet ederken her yıl giderdim.Şimdi çok değişmiştir tabi ki.Korupark dediğiniz yer, Hürriyet mahallesine giderken sağda bir koruluk vardı, sanırım özel mülktü, orası mı?Arka tarafından bir yerden Özdilek'e falan çıkan bir yol vardı. Hayal meyal hatırlıyorum.
oraları başka yerler korupar avm si mudanya yolu üzerinde zaten şehir batıya büyüdü deli gibi izmir tarafı ve mudanya tarafları full doldu diyebilirim ve oralar genelde düz açıkçası ovayı istila ettiler .
15 yıl önce Emir Sultan'dan bakılınca ova yemyeşil görünürdü.Şimdi o ovadan eser kalmadı demek ki...