Gönderen Konu: Marş Basıyor ama Çalışmıyor  (Okunma sayısı 2034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 336600
  • Model Yılı: -
Marş Basıyor ama Çalışmıyor
« : Haziran 28, 2012, 10:55:38 »
Geçen 1987 toyota corana aldım ama aldıgımın 2. günü marşa bastım 5-6 kez sonunda çalıştı sonra götürüp garaja koydum sabah defalarca marşa bastım ama ateşleme olmadı ben pek anlamam abim distibitörü felan sökmüş temizlemiş neyse yiğenmim marşa basmış çalışmış ama tekrar stop etmiş  lpg de motor bogulurmu garajdan çıkartmak zor olacak çıkartıp vurdursakmı yoksa tamirci getirip göstersekmi oda bizi kandırmasın uçuk kaçık fiyat söylemesin çünkü maddi açıdan sıkıntılıyım yardımcı olursanız sevinirim ...

Toyota Club Türkiye

Marş Basıyor ama Çalışmıyor
« : Haziran 28, 2012, 10:55:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
Ynt: MARŞ BASIYO AMA ÇALIŞMIYO ...
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2012, 11:02:55 »
Geçen 1987 toyota corana aldım ama aldıgımın 2. günü marşa bastım 5-6 kez sonunda çalıştı sonra götürüp garaja koydum sabah defalarca marşa bastım ama ateşleme olmadı ben pek anlamam abim distibitörü felan sökmüş temizlemiş neyse yiğenmim marşa basmış çalışmış ama tekrar stop etmiş  lpg de motor bogulurmu garajdan çıkartmak zor olacak çıkartıp vurdursakmı yoksa tamirci getirip göstersekmi oda bizi kandırmasın uçuk kaçık fiyat söylemesin çünkü maddi açıdan sıkıntılıyım yardımcı olursanız sevinirim ...

Kardeş Küsget sanayine girmeden köprünün sağ tarafında Toyota Özel Net Servisi var. Orda Mustafa usta var. O halleder ;) Kömürlerde görev yapan Müjdat hoca gönderdi de ;) Saa yardımcı olsunlar ;)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2012, 11:14:14 »
eyvallah ama bi çıkartıp çalıştırabilsek ilk işim mustafa ustaya gitmek olacak ama oraya kadar gitmek için acil bir çözüm şart :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2012, 11:42:06 »
eyvallah ama bir çıkartıp çalıştırabilsek ilk işim mustafa ustaya gitmek olacak ama oraya kadar gitmek için acil bir çözüm şart :(

Aki takviye kablosu bulun bir yerden diğer aracı aracınızın aküsüne yakın yanaştırın... artıyı artıya eksiyi eksiye bağlayıp sonra marşa basıp çalıştırın.. ;)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 28, 2012, 11:52:46 »
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Haziran 28, 2012, 12:02:20 »
Aki takviye kablosu bulun bir yerden diğer aracı aracınızın aküsüne yakın yanaştırın... artıyı artıya eksiyi eksiye bağlayıp sonra marşa basıp çalıştırın.. ;)

akü dolu aküde sorun yok problem ateşlemede bujilere elektrik gelmiyo