0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet hocam tebrikler ozcan kardes burdada var balik karides ahtapot ne istersen sen buraya gel
zaten taiwana direk gidemessin TRden oraya ucak yok en uygun yol sanirim istanbul-hongkong-taiwan ama istanbul-bangkok-taiwanda yapabilirsin yalniz biraya ugrarsan taiwana eli bos gidersin soylim
Mehmet gelsin hemen üçlü bir istişare yapalım.Çin'e vize alırsam Honkong ve Taiwan'a da gecebilirmiyim?
Elinize sağlık orjinal olmuş Bizim orda bir laf var endeze işler el övünür denir
Mehmet abi, ellerine sağlık bravo vallahi.
Mehmet Hocam, harika bir iş çıkarmışsın, ellerine sağlık
Murat, Mehmet abi gayet iyi anlıyor işten ortak olsanıza sen burdan yap Mehmet abi orda satsın
:alkis:ahanda benim meslek elden gitti..sonra ben nasıl ayakta durayım.. sonra diyosunuz ki sanatkarı bittirdiniz... şaka bir tarafa abicim ellerine sağlık iyi işçilik olmuş tertemiz. olmuş "emprenye" kullanımı yaptınız mı ağacı korumak için..? eğer yaptıysanız süper.. ömürlük olur yapmadıysanız birdaha ki bakımda tavsiye ederim..
Taiwan'a yerleşmek istiyorum Masanın ayak kısmının montajınıda mı sen yaptın? Ya da şöyle sorayım.Bütün tasarım ve ölçüler sana mı ait?Yoksa her şey de-monte haldeydi de sen montajını mı yaptın?Ben Bingöl dağlarında,kekik yiyerek yetişmiş keçi/koyun etlerini alıp geliyorum.Balığı senin oradan temin ederiz.Malum orası balık cenneti.Mangal hizmeti benden yemesi senden
Isıl işlem (heat treatment) hariç tamamını ben yaptım, bizim palet imalatçısı o konuda yardımcı oldu. önce solidwork programında teknik çizim çıkardım ve bu çizime sadık kalarak işlemi tamamladım. Açılı kesim gerektiren yerlerde ufak tefek ölçüm hataları veya el kayması hataları var, ama işlevsel olarak bir sorun yok.Hatta bir de kendi yaptığım mangal var; paslanmaz çelikten ama bunu yapım aşamalarını gösteren fotoğraflar yok, bunu yapalı uzun zaman oldu . Sen yola çıkarken haber ver ben mangalı ona göre yakarım
Senin el yapımı masan yoktur, sen en iyisi Özcan hocamı da al buraya gel
Teşekkür ederim Murat hocam.Dediğin işlemi tam olarak bilmiyorum ama kesimleri yaptıktan sonra 90 dakika 56 derece sıcaklıkta ısıl işleme tabi tutuldu (sağolsun bizim palet imalatçısı yardım etti), sonrasında bana 6. fotoğraftaki büyük tenekede bulunan sıvıyı üzerine sprey olark sıkmamı tavsiye etti (camsil tarzı spreylerin kutusunu kullanarak yaptım bunuda), son olarakta yağ bazlı vernik ile boyadım (hafif kırmızı tonlu bir vernik).Bu arada endişelenme benimkisi amatörce bir iş
Senin el yapımı masan yoktur, sen en iyisi Özcan hocamı da al buraya gel Kadir hocamın açıkladığı gibi Tayvan için ayrı vize gerekiyor,
Su an orada olduğumu hayal ettim de!!! Kocaman bir mangal,tepside pişmeyi bekleyen envai çeşit balık.Kocaman kocaman Kadir kardesim hazirlan geçerken seni de alip Tayvan'a gececeğim O zaman bir ara ticari bir davetiye isteyeyim senden