0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle bir karıştırdım ki önünü alamadım..
Forum arkadaşlığı denince , yaşadığım güzel bir arkadaşlık olayını anlatmadan edemeyeceğimi hissettimdaha önce yazdıysam affolailk keşefettiğim forum "Autohaber" diye bir site, kuralı falan pek yokbir ara içimizden bir mod seçtik ama kuralsızlığa alışık olduğumuzdan kendi seçtiğimiz modu kendimiz devirdik, site hala yaşıyor ama düşe kalkaO dönemde Corollam vardı ve yere göğe sığdıramazdım, çoğu üye bu tavrıma kızadıDağhanla tanışıp TCT yi bulmamda bu sıralarda olmuştuSite üye sayısı az olduğu için her kes birbirini tanıyordu, zaman içinde benide olduğum gibi kabul etti herkesAlmanyada yaşayan bir türk vardı, kullandığı nick "diesel" idi, makina mühendisiydi sanırımçalıştığı firma uzak doğuda, çinde falan fabrikalar kuruyormuş, bu arkadaş ta sık sık oralara gidiyor denetlemek için falanVatandaş çok uzun yıllar almanyada yaşadığı için Türkçe yazım dili biraz düşüktü, bende ona sarmıştım, ha bire sataşıp duruyordumyaptığı her imla hatasını bulup deşifre ediyor, düzeltiyordum, ama bana hiç kızmıyordu, çok hoş görülü bir arkadaştıToyotayı satıp Honda aldığımda , yılların alışkanlıklarını bu arabada da aramaya başlayıp, bazılarını bulamamıştımmesela corollanın bagaj havuzunu 40 tl ye almışken civic ithal diye 300 tl diyordu, civice standart paspaslar oturmuyordubir taraftan servise verip verirştirirken, bunları forumda da paylaşıyordum, Herhalde bu havuz ve paspas olayını biraz abartmış olmalıyım kiDiesel denen arkadaşımızın içine dert olmuş, çine gittiğinde bana oradan bağaj havuzu ve değişik desenli bir takım paspas almışHavuz kutusunda epeyce hacimli olduğu için arabasına sığmamış, minibüs gibi bir araç kiralayıp onunla (Pekin) hava alanına getirmişucağı önce istanbula inip oradan almanya ya başka uçakla devam edecek, 2 saatlik bir boşluğu var, dış hatlardan çıkıp, benim havuzu o hava alanı arabalarından birine koyup iç hatlara geliyor, kargoya veriyor, üstelik kargo ücretini bile ödüyor...apar topar dış hatlara dönüp uçağına yetişiyor ve almanya ya gidiyorBütün bunları fotolarıyla foruma aktarmış ama ben bir türlü inanamıyorum, kesin dalga geçiyordur diyorumsonunda telefon etti, şaka değil , gönderdim , git al diyeBen halla kuşkuluyum;.. sonunda hava alanı kargoyu aradım, evet gelmiş, burada dedilerhemen kalkıp gittim, Adını dahi bilmediğm; sürekli sataştığım, değerli forum arkadaşımın gönderdiği hediyemi aldımNasıl sevindiğimi anlatamammaddi değeri çok değil ama taaaa çinden ne maceralarla gelmiş bir hediyearabayı sattığımda o havuzu ve paspasları eve alıp salonda dekor niyetine kullanacağımo kadar değeli benim içinDaha Sonra Diesel izine geldiğinde tanıştık, bir kaç kez yemeğe falan gittik, kafayı çektik, inanılmaz iyi bir insanmış, gerçi almanyada yaşadığı için sık görüşemiyoruz ama tümyaşamım boyunca tanıdığım en baba arkadaşım diyebilirimGörüyormusunuz neler oluyor forumlarda