0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sana uzun menzinli güdümlü terlik alırım, istersen bana bile fırlatabilirsin Yeterki sen üzülme hocam
oraya geleceğim kardeşim ne pahasına olursa olsun geleceğim..... ve kafana terlikle vuracağım
sen iste ben kafamı oraya gönderirim (tabi ki omuzlarım üzerinde) Sinirin geçince ambulansla beni evime gönderirsin, değil mi?
Bu yıl değil ama Allah nasip ederse daha sonra Adana'ya bir geldiğinizde bana haber verin günü birlik dahi olsa gelirim.... Zaten Hakkı Bey ve eşini de çok özledim... hepinizi görürüm Ama forum yazarlarından konuşmak yok
Hiç huyum değildir, arabaları hastalık derecesinde sevmem zaten, hatta buraya üye olmamın sebebi de üç beş kelime "seviyeli Türkçe muhabbet" etmek.
konu demedim şahıs dedim.... neyse sus tamam gelince haber ver o kadar işte sen gecenin bir yarısı çocukların benim corollaya hava filtresi eksoz takmaya kalkmalarını falan bilmiyorsun daha neler neler .....
heheheheh filte olsaydı pek iyi olucaktı ) ne zamandır üşeniyordum abla kendi arabama takmaya senin arabaya olmayinca dedim oldu olacak montajliyim bunu jettaya Dipnot: insani fena gaza getiriyor ses duycam diye hız yapıyorsun bu sefer de. Sen zaten hızlı soförsün bir yandan da iyi olmuş olmamasi diyorun
mazda foruma gireyim de görün gününüzü.... ben artık hızlı şoför değilim hanımefendi oldum....