Gönderen Konu: AE92 BU NEDİR ?  (Okunma sayısı 1648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
AE92 BU NEDİR ?
« : Haziran 24, 2012, 20:48:11 »
Merhaba Arkadaşlar Aracımda Farkettigim Bir Yer Var Acaba Bunun Ne Oldugunu Ne İşe Yaradıgını Yaptırırsak Ne Faydası Yaptırmassam Zararının Ne Olacagını Herhangi Yakıt Tüketiminle Alakası Olup Olmadıgını Çekişle İlgili Alakası Olup Olmadıgını Bana Söyleyebilecek Degerli Arkadaslarıma Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum...

NOT:Bana Direk Msj Atarsanız Çok Sevinirim İyi Günler Bol Sohbetler Dilerim...

By RockipsiZz

Toyota Club Türkiye

AE92 BU NEDİR ?
« : Haziran 24, 2012, 20:48:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: AE92 BU NEDİR ?
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2012, 20:58:56 »
Değişik bir stil tebrık ediyorum.yıllardır forumda böle mesaj atan ilk sensin herhalde tekrardan  tebrıkler.
Şimdi senın aracında ne  farkettigini bize söylemıyorsun.Bunun ne ile alakalı oldugunuda bilmemizi istiyorsun.forumun medyumu veya müneccimi varsa ACİLEN göreve çagırıyorum huzurlarınızda..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2012, 21:01:25 »
Beklersen Görürsün Arkadaşım Hemen Geyige Vurma Olayı Düzenleme Yapıyordum Önizleme Yerine Kaydet Dedik O Yüzden Böle Oldu Kusura Bakma MedyumLarın Gelmesine Büyücülerin Bu Olayı Çözmesine Gerek Yok Çok Teşekkür Ettim Yinede Msj Atıp İlgilendigin İçin eyvallah...
By RockipsiZz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2012, 21:04:43 »
Yazı karakterini ve boyutunu düzelttim.Tekrar değiştirmezseniz sevinirim.

Konu ile ilgili fikirler buraya yazılırsa aklına takılan diğer arkadaşlarda yararlanırlar hiç değilse değil mi?
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2012, 21:12:22 »
resimleri ekledim arkadaşlar anlayan varsa detaylı bilgi iletirseniz çok büyük sevaba girersiniz şimdi 1-2 tamirciye gösterdik ya bu bişey degil boşver dedi birine gösterdik sök orayı antifiriz akar dedi tamamda bunun ne oldugunu söylüyoruz adam önemli degil dio bilmiyor yani önemli olmasa onu oraya takıp etrafından 5-10 tane boru saga sola gitmez herhalde ???
By RockipsiZz