0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorularım;1- Arkadaşlar araç nasıl görünüyor, fiyat olarak iyi mi, 2- Km.nin 183bin olması beni düşündürdü ama, aradığım aracı bulduğum için sorun etmedim, sizce sorun edilmesi gerekir mi?3- LPG taktırmayı düşünüyorum ancak şimdilik maddi durumlar el vermiyor, Benzinde normal kullanımda Ankara trafiğinde Ş.İçi yakıtı tahmini ne olur? (Adamın söylediği 30krş.)4- Lpg Taktırmayı düşünürsem BRC mi Atiker mi taktırmalıyım?5- Araçta ön kolsoldaki CD-Çaların ve aynı zamanda Yol Bilgisayarının olduğu ekranda bir sıkıntı var, kelime kayması mı desem, tam okunmuyor buğulu yani. Bunun çözümü nedir? Fazla masrafı olur mu? Kullanıma engel mi?6- Bu motorda 97 oktan benzin mi kullanılmalı yoksa 95 oktan mı?7- En önemli sorum bu araçta tam donanım listesini nasıl temin edebilirim? Ne var ne yok?8- Araca ait kullanma klavuzunu bir türlü bulamadım, nasıl temin edebilirim?9- Yarın teste tabi tutmak için servise mi özel servise mi gideyim? Şaşmazdaki Dörtnal Özel servise gitmeyi düşünüyorum uygun mu sizce de?Sorularımla sizi çok sıktıysam özür dilerim, şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkürlerimi sunar, iyi forumlar dilerim.