0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel paylaşım abi Allah razı olsun bende düşünüyordum birgün bizide çevirirlerse cam filmi var diye cezayımı öderim yoksa filmimi sökerim diye.öğrendiğimiz iyi oldu.
Sercan paylaşım içiin sağol ama vidyonun sonunda bir arkadaş var mahkeme kararı ile geziyorum polise bunu gösteriyorum ama bir etkisi olmuyor , sende ver mahkemeye sende kazan diyor muş polisler, biz nekadar uğraşsakta polis çatır çatır ceza yazacak git mahkemede uğraş diyecek yine inşallah mahkeme kararı uygulanır yinede Allahtan ümit kesilmez, mesela benim 9 aylkık kızım var eşimin emzirmesi gerekiyor yolda iken cam filmi olmayınca içerisi görünüyor mesela, ayrıca kızımın güneşe karşı cildinde alarji var cildi kabarıp kızarıyor ama cam filmi olunca bunlar olmuyor. ne saçma bir memlekette yaşıyoruz yahu.neymiş cam filmi olunca cam rahat kırılamıyormuş yahu amerikada adamlar öyle cam filmleri takıyorlarki kurşuna karşı biler yolcularını koruyor , kaldıki böyle cam filmi çekilöiş aracın camı kırılamıyor. normal cam filmi çok rahat yırtılıyor