Merhaba Arkadaşlar,
Önceden de detaylarını paylaştığım (
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43649.0 ) küçük bir kaza yapmıştım ve Mersin Toyota Otomer'de yaptırmaya çalışmıştım. Ancak Otomer in kapandığını öğrenince aklıma 2 yıl önce yine bir tamirat yaptırdığım Özel Servis aklıma geldi.
Mersin Dirim Oto'ya gittim, ilgi, alaka, hizmet gayet güzeldi. İşlem sonunda aracı teslim alırken işim olduğundan çok dikkatli inceleyememiştim.
Ertesi gün farkettiğim küçük noktaları ilettim, hemen ilgilendiler. Tekrar götürdüm ve gösterdiğim yerleri istediğim gibi düzelttiler. Sonuç dört dörtlük diyebilirim.
Ayrıca HDI sigorta da ikame araç verdi. (önce benzer durumlarda hiçbir kasko vermemişti. Aracın kazadan dolayı hareket edemez halde olması gerekiyormuş)
Bu kasko işi aslında bazen çok gereksiz geliyor, her yıl bir sürü para ödüyoruz ama bazı anlarda tüm ödediğinden fazla hizmet alabiliyorsun.
Özetle, Mersin Dirim Oto ve HDI sigortadan memnun kaldım, paylaşmayı istedim. Hep sorunları paylaşacak değiliz ya...
