0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı durum diğer araçlar içinde bende Auris aldığımda 1 kumandalı 1 de kumadasız anahtar verdiler işin enterasan yanı araçta alarm olduğu çin kumandasız anahtar çalıştıramıyor, önceki aracımda 2 kumandalı 1 kumandasız mevcuttu 6 sene öncesinden bahsediyorum komik bir durum değil mi?
ne anladım yedek anahtar işinden ben.. komik deilde tuhaf sercan..
Aynı durum diğer araçlar içinde bende Auris aldığımda 1 kumandalı 1 de kumadasız anahtar verdiler işin enterasan yanı araçta alarm olduğu için kumandasız anahtar çalıştıramıyor, önceki aracımda 2 kumandalı 1 kumandasız mevcuttu 6 sene öncesinden bahsediyorum komik bir durum değil mi?
Benim Yaris in alarmı sanırım Toyota servisinde takılmış. Çünkü kumandasız Yedek anahtarla kapıyı açtığımda alarm devre dışı kalıyor. Ancak bu iyi bir şey mi bilemedim. Ya hırsız maymuncukla kapıyı açarsa? O zamanda devre dışı kalır mı?
Toyota sedan araçlar da biri kahya,biri yedek ve biri de master anahtar olmak üzere 3,Hb modellerde ise sadece iki adet anahtar veriyor. Leon'un da anahtarı iki adet.Master anahtar kumandalı yedek anahtar ise bomboş bir anahtar ve komik bir tipi var...