0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence yağı değiştirin, 5-40 ne yahu? Hem ankaradasınız, hemde dörtnal toyota servisini bilmiyorsunuz, çok ayıp
Bende 2 bakımdır castrol edge 5w40 tam sentetik yağ kullandım ben yağı kendim dışardan aldım. Serviste giriş kaydı yapan eleman yağı görünce biraz şaşırdı sonra formene sordu bu araba için en ideal yağı almışsın dedi ve yağı kullandılar .Yalnız sizin araçta kullanılan yağın markasını daha önce duymadım eğer iyi bir firmaysa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum .
bizim aurislerede castrol edge 5w40 tam sentetik yağ bu aldıgını yag kullanılırmı?
Sedat bey benim aracım 1.4 d-4d eğer sizin araçta 1.4 d-4d ise kullanılır benzinlilerede kullanılıyor diye biliyorum ama servise sormakta fayda var .
teşekkürler. dışarıdan almak servise göre ekonomikmi?
Yağı birkaçtane oto parcasına sordum bugun hepsi iyi seyler söylediler ürün amerikan malı hatta geleceğe dönüs filminde aracın arkasında cıkartması var
İlyas bey öyleyse değiştirmenize gerek yok ben 2 bakımdır 5w40 kullanıyorum ve çok memnunum .
Ben 5 30 düşünüyordum ama 5 40da alternatifim olabilir o halde biraz daha ayrıntılı araştırmaktada fayda var tabiki.
5-40 yağ kullananı ilk defa duyuyorum, bence öyle fantazilere girmeye gerek yok.Gerek kullanıcı kitabı, gerekse ustaların hepsi, değişken geometrili turbolu araçlarda 5-30 tam sentetik yağı öneriyor. 5-40 kullanmak belki bir zarar vermez ama, kitap 5-30 kullan derken niye gidip 5-40 koyayım ki_