0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün KYBleri taktırdım sonunda. Tahmin ettiğim gibi Corolla amortisoru takmislar. İzmirdeki usta cok sasirdi. Kerem abinin tavsiyesi uzerinde gitmistim kendinden emin bir usta cok hosuma gitti. Dönüştede Hüseyin abiyle oturduk buz gibi bir kola içtik Direksiyonum hafifledi ama çokda bir hafiflik yok. Aracın ön tarafı artık çok kontrollü çok güven veriyor.Acaba arkalarıda değiştirsekmi?
Ustamın beni mahcup etmemesi seni de mutlu göndermesi hoşuma gitti.. Güle güle kullan.. İzmir Akdemir den ayrılma işini biliyor gibi geldi bana ama...
Benim de sağ ön bölümden ses geliyordu.Tanıdğm bir arkadaşa gösterdim. Fren kaliper alt piminin lastiği yok. 1 Ay önce balataları değiştirmiştim. ozaman çıkarıp unutmuşlar büyük ihtimal. bu lastik ayrı bulunur mu pimiyle birlikte mi almam lazım? bir de amörtisör bozuk dedi. ben de bir kaç parçacı aradım. Serviste bulursun ancak dedi.Bu paylaşımlar da görünce iyice tırstım.Benim aracada Corolla amörtisörü takmasınlar diye.Nerden bulurum güvenilir yedek parça???
Teşekkür ederim kerem bey. Size ulaşırım ben daha sonra...
Bugün Servisi aradım.Sağ ön amörtisör:412TL, Sağ kaliper pimleri:71TL Fiyat verdi. İstanbul'da eski bir parçacımı aradım. Monreo ve KYB var ikisi de 150TL dedi. Monreonun sitesine giriyorum Avensis 2005'e uyumlu amortisör gözükmüyor.Acaba KYB'de de böyle bir sorun olur mu?
Bir kaç dakika sonra aradım, şuan da arıyorum ama sürekli meşgulsünüz Kerem Bey Peki doğru amortisör için parçacılara nasıl güvenirim? Çünkü benim görme imkanım yok? Dediğiniz gibi yanlış bir ürün gelirse diye düşünüyorum?
Evet verdim hepsini. Ama şuan Kars dışındayım. Kars'a döndüğümde isteyeceğim tekrar arayıp. 170TL fiyat verdi. Bir de ön amortisörlerin ikisini de değişsen daha iyi olur dedi. Benim bozuk olan ön sağ! Sol amortisörü değişmesem sıkıntı olur mu sizce? Sonuçta Sağlam!
benim amortisörü aldığım yer istanbul aksaray karakaşlar. tel: 0212 530 02 09 murat beyle görüşün, sefa verdi numaranızı derseniz yardımcı olacaktır. kyb olarak 2.0 avensis amortisörü mevcut, bende aldım. oem numaraları ön sol: 334816 ön sağ: 334815 olması lazım.
hatırlamıyorum abi, öğlen arayıp sorarım tekrar.