Gönderen Konu: Parça sorunu ?  (Okunma sayısı 920 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Parça sorunu ?
« : Haziran 16, 2012, 21:44:42 »
                             Selam arkadaşlar cümleten hayırlı kazasız belasız sürüşler bu gün sanayide ne kadar toyota yedek parçacı varsa hepsini gezdim ama istedigim parçalardan bulamadım van toyota servisindede yokmuş benim istedigim şeyler önemli parçalar olmadıgından getirmede yapamıyorlarmış sizce ben bu parçaları nerden isteyebilirim bide ben kredi kartı veya havele yapamıyorum ptt kargo veya diger kargo şirketleriyle gönderim yapabilen ve bu aşşagıdaki parçaları gönderebilecek birilerini tanıyorsanız en azından bi numara bildirirseniz çok memnun olurum
                              bu arada araç 93 gl

Parçalar - 1 tane akünün sabitleme demiri lazım birde
                                              kaloröfer dügmeleri lazım
                                              ve son olarakda bu tavandaki su kanallarına cıta lazım

Toyota Club Türkiye

Parça sorunu ?
« : Haziran 16, 2012, 21:44:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Parça sorunu ?
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2012, 23:45:22 »
yanlış bilmiyorsam bir firma sattığı ürüne kanunen 10 yıl yedek parça desteği vermesi gerekiyor. yani sizin bu istediğiniz parçaları orjinal bulamayabilirsiniz. eğer bunları üreten yan sanayi firma varsa bulursunuz o da çok zor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Parça sorunu ?
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2012, 20:20:23 »
Geçen yıl 93 model corollam için kalorifer düğmelerini şanlıurfa toyota çayırcıoğlunda istetmiştim ve 3 gün sonra parça elimdeydi. diğer parçaları da sahibinden com'daki çıkmacılarda bulabilirsiniz sanırım.  Ayrıca arkadaşın dediği 10 yıl hikayesi toyota için geçerli değil bence. Çünkü ben 93 1,6 XL karbüratörlü aracımın geri vites müşürünü hiçbir yerde bulamadım (Karbüratörlü olduğu için) servise gittim ve japonyadan istettiler. 1 hafta sonra parça elimdeydi. Tabii biraz tuzlu oldu ama (62 TL) işim görülmüştü.
2003 Laguna