0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim arabada da geliyor şanzıman yağı değişti baskı değişti hepsi yeni değişti seste bir değişme olmadı aslında normal bir ses bu bence her arabadan gelir
beni rahatsız ediyor ışıklarda kalkış yaparken herkes dönüp benim arabama bakıyor bundan rahatsız oluyorum ben.
ışıklarla geri vites ne alaka
bunun debriyaj setinle alakası olabilirmi çünkü bazı zaman kalkışlarda hafif rampalı yerlerde debriyaj yarımken de bir ses geliyor bir gıcırtı sesi gibi ve hangi marka yağ önerirsiniz servis bana biraz tuzlu gelir gibime geliyor.
Şanzıman yağı en son hangi km'de değişmiş bilgisine ulaşınız, eğer bulamıyorsanız acilen yetkili serviste orjinal şanzıman yağı değişimi yaptırınız.
tekin bey bilgilerinize güvenerek size soruyorum 2 haftadır arabamla giderken 70-80 km/s hızı geçtikten sonra sanki bir cam açıkmış gibi ıslık sesi geliyor ama bu ses ne kapıdan ne camdan resmen ön taraftan geliyor sebebi ne olabilir ustaya gösterdim şanzıman yağın bitmiş olabilir dedi yada aks rulmanlarından olabilir dedi. toyotanın orjinal şanzıman yağı marka ve numarası nedir ve orjinal rulman markası modeli nedir parçaları kendim alıp düzcedeki tamircime yaptırmak istiyorum.
1 ay önce değiştirdim, mobilube shc 75w90 tam sentetik. istersen castrol koydurabilirsin yarı sentetik, yine 75 w 90 olması gerekli. mobilin litresi 40 tl, castrol litresi 20 tl.