0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeş geçmiş olsun çok kötü olmuş ineklerin arabanın yakınında ne işi var yaaw
buyrun sabah bir kalktım ki ne görüyüm inekler dibinde yatmıs arabanın üstünde hep kafalarını kaşımışlar naparsın hayvan sonucunda ona sahip cıkmayanlar Allahından bulsun o hayvanların sahibni nasıl bir karaktere sahip olduğunu araştırmak lazım ..böle olaylar çok sinirlerimi bozuyor kusura bakmayın birisinin malına zarar vermekten ne zevk alınıyo acaba tekrar geçmiş olsun .. pasta cila işinizi inş çözer.
Geçmiş olsun Serdar. Eğer imkan varsa araba için bir yer ayarla. Arabana yazık. Tel bile çeksen, işini görür.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 15, 2012, 14:59:31buyrun sabah bir kalktım ki ne görüyüm inekler dibinde yatmıs arabanın üstünde hep kafalarını kaşımışlar naparsın hayvan sonucunda ona sahip cıkmayanlar Allahından bulsun o hayvanların sahibni nasıl bir karaktere sahip olduğunu araştırmak lazım ..böle olaylar çok sinirlerimi bozuyor kusura bakmayın birisinin malına zarar vermekten ne zevk alınıyo acaba tekrar geçmiş olsun .. pasta cila işinizi inş çözer.evet gokhan abi baya halletti gibi.
geçmiş olsun.. haledilmesi güzel olmuş
Kılıf gibi birşey almalısın bence, Çok sinir bozucu birşey katılıyorum, birazda komik olmuş ineklerin yapması.Pastanın iş görmesine bende sevindim.