Yavrucan bu tarz bisikletin fiyatı iyi güzelde bunlara ancak 5 dk binersin ondan sonra sen bisikleti taşımaya başlarsın... Çok ağır bisikletler bunlar yorar adamı....
Haklısın çok da bilgim yok zaten ama ben hep yıllarca bu tarz bisikletlere bindim alışkınım bir de tarzları hoşuma gidiyor.
Bende bilgiden değil kardeşim benim öncekide böyleydi de tam bakkala gitmelik bunlar dahası kasıntı

Ayrıca fazlada kullanışlı değil hep görüntü
Bu tarz seviyorum dedin ya, amortisörlerden bahsediyorum
Bu tarz seviyorum dedin ya, amortisörlerden bahsediyorum
Bayılırım Amortisörlülere Amitim daha mı zor oluyor, Mali abiden almış olduğun bisikletten pek kullanmadım kullandıysamda 200 300 metre falan.
Yani diyorum ya kardeşim gereksiz ağırlık amörtisör yoruyor insanı sonuçta aramızda bu bisikletlerle hoplayıp zıplayan yoktur aramızda
Hmm şimdi biraz daha şekillendi kafamda
Peki bir soru daha ince lastik olunca ne oluyor?
Hmm şimdi biraz daha şekillendi kafamda
Peki bir soru daha ince lastik olunca ne oluyor?
İnce lastik kolay döner hıza müsaittir asfalt içindir yormaz

sürtünmesi düşüktür---Araçlarda kışlık ve yazlık lastik gibi düşünün dağ bisikleti ile yani kalın lastikle yarış bisikleti yani ince lastikler arasındaki farkta bunun gibidir

Bisikleti spor amaçlı sadece işe git gel için alacaksanız amortisöre ihtiyacınız yoktur hafif bir bisiklet işinizi fazlasıyla görecektir ama yok ben plazaların avm lerin merdivenlerinden inerim metrelik yerlerden uçarım sıçrarım arada arkadaşlarımla tırmanırım uçarak inerim diyorsanız o zaman kalın ve dişli ir lastiğe v alüminyum 26"janta mekanik disk frene hafif carbon yada alüminyum gövdeye çift amortisöre ihtiyacınız var hızlı ve boşluksuz geçiş yapabileceğiniz shimano dişler mekanizma kullanımı rahat vitesler

ve birinci vites arka dişlisi kocaman olan bir 24vites dişlisi (18-21 de olabilir) ama gerek yok
Ardacım bilgilendirme için teşekkürler.
Aynen Ercüye katılıyorum

Sanırım çift amörtisör külliyen yararsız

Sörci ince lastik olayını arabalardaki gibi düşün lastik kalın olursa yere basan yüzen artar çok yakar
Dağdan inerken çift amortisör her zaman avantajsızdır tecrübeyle sabittir tek amortisöre daha kolay yön verirsin ve bisikletten emin olursun 
Dağdan inerken ortadaki amortisör yatık virajlarda arkanın yere basma gücünü değiştirir bu yüzden kontrol kaybına yalpaya sabep olur ama bisikletini tanıyan ve nerede ne yapılmasını gerektiği bilen bir dağcı orada koltuktan kendini keserek yük dengelemeyide bilir ama dahada prof bir dağ yarışcısıyım diyorsan tabiiki yine sadece önden amortisörlü bisiklet
Dün itibariyle 2 adet bisiklet aldım. Sıra geldi bisiklet taşıyıcısına
1.
2.

Bisikletlerin teslimatını Çarşamba günü yapacaklar ozamana kadar bisiklet taşıyıcısı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu hakkında yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler
gerçi almışsın ama ilginç bir bisiklet aşağıda, ağırlıkta oldukça hafif ama...

İZmit Düzce tık demedi la daha ne yapsın

Kaldı ki o şahsi uydurukluğumuz montaj etmeyi bilmeyince
İZmit Düzce tık demedi la daha ne yapsın 
Kaldı ki o şahsi uydurukluğumuz montaj etmeyi bilmeyince 
Yollarda 3 kere duran bizdik başkası değil yiğidim, onu bilir bunu söylerim.
Gayette dediğini yaptık kullanma kılavuzunun
Nerde 3 kere la

Bi bağladık üniversite yolunda, bi gişelerde sağlamlaştırdık sonra ben düzceye girince bozuk yolda tekrar düzelttim o kadar