Gönderen Konu: Bisiklet Tavsiye  (Okunma sayısı 13165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Bisiklet Tavsiye
« : Haziran 15, 2012, 10:22:21 »
Merhaba,

Ofiste masabaşı çalışmadan ötürü, spor ihtiyacımı karşılamak adına bisiklet almak istiyorum. Aklımda Sedona 711 modeli var.
http://sedonabisiklet.com/products/q/act/showProduct/id/44
Bu model dışında kullandığınız ve memlun kaldığınız bisikletler var ise tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Bisiklet Tavsiye
« : Haziran 15, 2012, 10:22:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: Bisklet Tavsiye
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2012, 10:32:12 »
http://sedonabisiklet.com/products/q/act/showProduct/id/28

sedona istanbul çok güzel olmuş bee :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2012, 10:39:01 »
ben de yakın zamanda alacağım test ettiğim mükemmel bir hybrit tipi bisiklet öneriyorum.

Bianchi Nero,  her yola gider, yormaz, inanılmaz keyifli ve kalitesine göre uygun fiyatlı.
http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=3&urunid=257
900-1000 tl arası piyasada.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2012, 11:01:36 »
Merhaba,
Ben de geçen yıl kendime bisiklet aldım. 1 yılda 1800 km yol yapmışım ve Temmuz ayında Karadeniz turuna çıkmayı planlıyorum bisikletle. Bu aralar da haftada en az 3 gün işe bisikletle gidip geliyorum. Çok tecrübeli olduğumu söyleyemem ama bisikletimi satın alma sürecindeki araştırmalarıma ve bir yıldır kullanma sürecinde edindiğim tecrübelere göre;
Bisiklet seçerken kullanım amacınız önemli. Eğer şehir içinde kullanacaksanız, sürekli asfaltta kullanacaksanız dağ bisikletine hiç gerek yok, hem kadro yapısı hem de 26" cantları ile sizi gereğinden fazla yorar. Tabi arada sırada araziye girerim diyorsanız (araziden kasıt stabilize yollar değil, hiç yol olmayan araziler) o zaman dağ bisikleti bakabilirsiniz, yoksa 28" cantlı bir bisiklet arazi dışında her ihtiyacı karşılar.
28" cantlı bisikletleri de kendi içinde yol (yarış) ve şehir/tur bisikletleri olarak ikiye ayırabiliriz. Hız/performans arıyorsanız ve asfalt dışına hiç çıkmayacağım diyorsanız yol bisikleti ideal (çok ince lastikli). Fakat hız/performanstan ziyade konfor arıyorsanız şehir/tur bisikletlerine bakmalısınız. Bunlarda 28" cantlı ama yol bisikletinden biraz kalın, dağ bisikletlerinden ise biraz daha ince lastiklidir. Şehir/tur bisikletlerini de kendi içinde ayırmak mümkün, sabit maşalı olanlar ya da amortisörlü olanları var. Sadece asfaltta kullanırım, bozuk bir zeminde kullanmam ya da bisikletin hafif olması konforundan daha önemli diyorsanız sabit maşa, konfor ağır olmasından daha önemli, stabilize veya bozuk yollarda da rahatça sürmek isterim diyorsanız amortisörlü bir şehir/tur bisikleti bakabilirsiniz.
Sedona'nın 3 ile başlayan serisi (311, 321..) şehir/tur kategorisinde, ya da Scott'un Sportster serisi veya Trek'in fx7. serisi..
Benim geçen seneki satın alma sürecim için http://emreaslan.blogspot.com/2011/07/velespit.html bakabilirsiniz.
Bir de henüz üye değilseniz daha derinlemesine araştırma yapmak için bisikletforum sitesini öneririm.
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2012, 14:05:36 »
Aslında Ercü ile bu konuya sayfalarca yazabiliriz sanırım :)  Çocukluktan itibaren aktif bisiklet kullanıcısıyım burası Düzce bisiklet burda zevki birşey değildir sürekli kullanırız 70yaşında amcalar bisikletle gezer buralarda :)  Neyse detaya akşam gireriz bu sıralar bisikletim linktekidir Mehmet Ali abi sağolsun onun eski bisikleti daha dogrusu eski demek terbiyesizlik olur almış 3 kere kullanıp depoya kaldırmış banada sıfır bir bisiklete binmek nasip oldu...

Eğer şehirde kullanacaksanız uzun yıllar bisikelt kullanıp birçok marka ve modeli denemiş biri olarak böyle bir zevki benzeri başka bisikletlerde bulamayacağınızı garanti ederim...

http://www.bisikletcim.com/urun/bianchi-miles-28.aspx

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2012, 15:56:45 »
Bu arada Bisiklet diye yazılır Emre :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Bisiklet Tavsiye
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2012, 16:46:48 »
Bu arada Bisiklet diye yazılır Emre :)

TDK olsun TRD yerine :) arada kaçmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 15, 2012, 16:49:35 »
Aslında Ercü ile bu konuya sayfalarca yazabiliriz sanırım :)  Çocukluktan itibaren aktif bisiklet kullanıcısıyım burası Düzce bisiklet burda zevki birşey değildir sürekli kullanırız 70yaşında amcalar bisikletle gezer buralarda :)  Neyse detaya akşam gireriz bu sıralar bisikletim linktekidir Mehmet Ali abi sağolsun onun eski bisikleti daha dogrusu eski demek terbiyesizlik olur almış 3 kere kullanıp depoya kaldırmış banada sıfır bir bisiklete binmek nasip oldu...

Eğer şehirde kullanacaksanız uzun yıllar bisikelt kullanıp birçok marka ve modeli denemiş biri olarak böyle bir zevki benzeri başka bisikletlerde bulamayacağınızı garanti ederim...

teşekkürler tavsiye için
Merhaba,
Ben de geçen yıl kendime bisiklet aldım. 1 yılda 1800 km yol yapmışım ve Temmuz ayında Karadeniz turuna çıkmayı planlıyorum bisikletle. Bu aralar da haftada en az 3 gün işe bisikletle gidip geliyorum. Çok tecrübeli olduğumu söyleyemem ama bisikletimi satın alma sürecindeki araştırmalarıma ve bir yıldır kullanma sürecinde edindiğim tecrübelere göre;
Bisiklet seçerken kullanım amacınız önemli. Eğer şehir içinde kullanacaksanız, sürekli asfaltta kullanacaksanız dağ bisikletine hiç gerek yok, hem kadro yapısı hem de 26" cantları ile sizi gereğinden fazla yorar. Tabi arada sırada araziye girerim diyorsanız (araziden kasıt stabilize yollar değil, hiç yol olmayan araziler) o zaman dağ bisikleti bakabilirsiniz, yoksa 28" cantlı bir bisiklet arazi dışında her ihtiyacı karşılar.
28" cantlı bisikletleri de kendi içinde yol (yarış) ve şehir/tur bisikletleri olarak ikiye ayırabiliriz. Hız/performans arıyorsanız ve asfalt dışına hiç çıkmayacağım diyorsanız yol bisikleti ideal (çok ince lastikli). Fakat hız/performanstan ziyade konfor arıyorsanız şehir/tur bisikletlerine bakmalısınız. Bunlarda 28" cantlı ama yol bisikletinden biraz kalın, dağ bisikletlerinden ise biraz daha ince lastiklidir. Şehir/tur bisikletlerini de kendi içinde ayırmak mümkün, sabit maşalı olanlar ya da amortisörlü olanları var. Sadece asfaltta kullanırım, bozuk bir zeminde kullanmam ya da bisikletin hafif olması konforundan daha önemli diyorsanız sabit maşa, konfor ağır olmasından daha önemli, stabilize veya bozuk yollarda da rahatça sürmek isterim diyorsanız amortisörlü bir şehir/tur bisikleti bakabilirsiniz.
Sedona'nın 3 ile başlayan serisi (311, 321..) şehir/tur kategorisinde, ya da Scott'un Sportster serisi veya Trek'in fx7. serisi..
Benim geçen seneki satın alma sürecim için http://emreaslan.blogspot.com/2011/07/velespit.html bakabilirsiniz.
Bir de henüz üye değilseniz daha derinlemesine araştırma yapmak için bisikletforum sitesini öneririm.

teşekkürler

ben de yakın zamanda alacağım test ettiğim mükemmel bir hybrit tipi bisiklet öneriyorum.

Bianchi Nero,  her yola gider, yormaz, inanılmaz keyifli ve kalitesine göre uygun fiyatlı.
http://www.bianchi.com.tr/urunler.aspx?kat=2&akat=3&urunid=257
900-1000 tl arası piyasada.

teşekkürler
750 üstüne çıkmayı planlamıyorum.
http://sedonabisiklet.com/products/q/act/showProduct/id/28

sedona istanbul çok güzel olmuş bee :D

Güzel ama daha iyi olabilirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2012, 16:50:40 »
Allah Allah ercü daha gelmemiş bu konuya
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 15, 2012, 16:53:09 »
Kültür bakanlığı onaylı 24 Haziran, küçükyalı sahil buluşmasını kullandım. Üç ayda 20 kilo verdim. Sen de hemen kullan.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 15, 2012, 19:41:21 »

Şimdiiii benim konum gelmiş resmeen :)

Sırf şehir içi kullanılacaksa dağ bisikleti almanız saçma açık ve net söylemek gerekirse.. Boyunuz kaç bilmiyorum ama önünüzde tırmanılacak yokuşlar çok fazla ise 26 jant iyidir çünkü yokuşta büyük jant biraz yorar ama çok fazla yokuş yok genelde düz yol diyorsanız hiç düşünmeden 28 alın.. Bende 26 jant bianchi aspid xc sf var babamda 28 jant yarış bisikleti var babamın 2 pedalı benim 4-5 pedalım oluyor düz yolda ve inişlerde oldukça avantajlı olursunuz.. Disk fren çok profesyonel değilseniz gerek yok çünkü bakım maliyeti fazla diskler 10 lirayla başlayım 300-400 liraya kadar çıkıyor balatalarda öyle en az 40 lira ile başlıyor (20 lirayada var ama memnun kalmazsınız ). Ve ayrıca bu saatten sonra disk frenli bisiklet alınacaksa en güzeli hidrolik disk frenli bisiklet süper yumuşak ve harika tutuyorlar mekanik disk frenle uğraşmak mantıksız geliyor. Ama tabi hidrolik disk frenliler daha maliyetli ayrı konu.. Tercihiniz v brake olsun derim ben çünkü balatalar 5-6 sene rahat gidiyor ki bu 5-6 sene içinde fren maliyetiniz topu topu 5-10 lira olur ki kendinizde ayarlarsınız 6mmlik alyan anahtarı ile..İnce teker önemli kalın dağ lastikleri şehir içi sizi yormaktan başka işe yaramaz.Yol tutuşu falan derseniz hiç düşünmeyin şehir içi dağ lastikleri hiç farkettirmiyor..En önemli olay sele olayıdır rahat jelli bir sele alın ki uzun sürede rahatsız etmesin uzun kullanımlarda.. Ağırlık en önemli unsur çok fazla ağır olan bisiklet dayanıklıdır diye bir görüş kafanızda asla olmasın ama en dayanıksız diyede düşünmeyin.. Maşa olarak kilitli maşa alırsanız harika olur çünkü şehir içinde düz yolda amortisörün açık olması performansınızı düşürebiliyor kilitlediğiniz zaman daha fazla performans alırsınız çünkü önden sekme olayı olmaz ani pedala binişlerinizde.. Eğer merak ederseniz başka şeyleri sorup cevaplayabilirim :) Ayrıca TREK markası carbon kasadır ve amerikan ordusunun kullandığı carbondan üretiliyor ve kimse içeriğini bilmiyor diye biliyorum fakat 4000 tlden başlıyor :-[
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2012, 21:26:48 »
Ercü gereknleri anlatmış boyunuz uzunsa ve ağırsanız 28jant kafi :) sadece spor amaçlı kullanım için çokta detaya inmeye gerek yok sizin verdiğiniz linkteki bisiklet gayet iyi ancak alırken birşeye dikkat edin hareketli mekanizmaların (vites, zincir, dişliler, pedalların döndüğü gövde) kaliteli olmasına özen gösterin...En önemlisi bisikletiniz hafif olsun... Ama ben adrenalini severim derseniz mükemmel tavsiyeler var... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2012, 21:31:52 »
iyi bir bisiklet ama iyi bir binici istiyor ona göre abim :D
http://www.bisikletdukkani.com/page.php?act=urunDetay&urunID=473&name=focus-arriba-rr-4-0

Bu arada hiç fiyat aralığı sormadık sizin için normalde 200tl ile 3000tl arasında bir çok seçenek var full donanımlı bisikleti 500tl yede bulursunuz boş bir bisikleti 3000tl yede bulursunuz buda marka ya göre değişir ama kendiniz toplarsanız en ucuzu ve güzeli olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 15, 2012, 23:45:47 »
iyi bir bisiklet ama iyi bir binici istiyor ona göre abim :D
http://www.bisikletdukkani.com/page.php?act=urunDetay&urunID=473&name=focus-arriba-rr-4-0

Bu arada hiç fiyat aralığı sormadık sizin için normalde 200tl ile 3000tl arasında bir çok seçenek var full donanımlı bisikleti 500tl yede bulursunuz boş bir bisikleti 3000tl yede bulursunuz buda marka ya göre değişir ama kendiniz toplarsanız en ucuzu ve güzeli olur...

daha önce belirttiğim gibi 750 üstünde düşünmüyorum. tavsiyen için teşekkür ederim.

Şimdiiii benim konum gelmiş resmeen :)

Sırf şehir içi kullanılacaksa dağ bisikleti almanız saçma açık ve net söylemek gerekirse.. Boyunuz kaç bilmiyorum ama önünüzde tırmanılacak yokuşlar çok fazla ise 26 jant iyidir çünkü yokuşta büyük jant biraz yorar ama çok fazla yokuş yok genelde düz yol diyorsanız hiç düşünmeden 28 alın.. Bende 26 jant bianchi aspid xc sf var babamda 28 jant yarış bisikleti var babamın 2 pedalı benim 4-5 pedalım oluyor düz yolda ve inişlerde oldukça avantajlı olursunuz.. Disk fren çok profesyonel değilseniz gerek yok çünkü bakım maliyeti fazla diskler 10 lirayla başlayım 300-400 liraya kadar çıkıyor balatalarda öyle en az 40 lira ile başlıyor (20 lirayada var ama memnun kalmazsınız ). Ve ayrıca bu saatten sonra disk frenli bisiklet alınacaksa en güzeli hidrolik disk frenli bisiklet süper yumuşak ve harika tutuyorlar mekanik disk frenle uğraşmak mantıksız geliyor. Ama tabi hidrolik disk frenliler daha maliyetli ayrı konu.. Tercihiniz v brake olsun derim ben çünkü balatalar 5-6 sene rahat gidiyor ki bu 5-6 sene içinde fren maliyetiniz topu topu 5-10 lira olur ki kendinizde ayarlarsınız 6mmlik alyan anahtarı ile..İnce teker önemli kalın dağ lastikleri şehir içi sizi yormaktan başka işe yaramaz.Yol tutuşu falan derseniz hiç düşünmeyin şehir içi dağ lastikleri hiç farkettirmiyor..En önemli olay sele olayıdır rahat jelli bir sele alın ki uzun sürede rahatsız etmesin uzun kullanımlarda.. Ağırlık en önemli unsur çok fazla ağır olan bisiklet dayanıklıdır diye bir görüş kafanızda asla olmasın ama en dayanıksız diyede düşünmeyin.. Maşa olarak kilitli maşa alırsanız harika olur çünkü şehir içinde düz yolda amortisörün açık olması performansınızı düşürebiliyor kilitlediğiniz zaman daha fazla performans alırsınız çünkü önden sekme olayı olmaz ani pedala binişlerinizde.. Eğer merak ederseniz başka şeyleri sorup cevaplayabilirim :) Ayrıca TREK markası carbon kasadır ve amerikan ordusunun kullandığı carbondan üretiliyor ve kimse içeriğini bilmiyor diye biliyorum fakat 4000 tlden başlıyor :-[

Trek geçen hafta ortaköy'den arkadaşıma aldık. 2500 TL  gibi bir fiyata aldı. (bana göre çok fazla)

linkte belirttiğim bisiklet maşası kilitlenebiliyor, ayrıca bisiklet V brake fakat istenildiği takdirde hidrolik fren de takılmaya uygun şekilde tasarlanmış. ama şuan yağmurda çamurda kullanmayacağım için V Brake işimi görecektir diye düşünüyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler yarınki alışverişim için iyi ip uçları aldım senden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2012, 13:00:10 »
daha önce belirttiğim gibi 750 üstünde düşünmüyorum. tavsiyen için teşekkür ederim.

Trek geçen hafta ortaköy'den arkadaşıma aldık. 2500 TL  gibi bir fiyata aldı. (bana göre çok fazla)

linkte belirttiğim bisiklet maşası kilitlenebiliyor, ayrıca bisiklet V brake fakat istenildiği takdirde hidrolik fren de takılmaya uygun şekilde tasarlanmış. ama şuan yağmurda çamurda kullanmayacağım için V Brake işimi görecektir diye düşünüyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler yarınki alışverişim için iyi ip uçları aldım senden

Yağmur çamurda farketmez balatalarınız iyi olsun her türlü gider ama biraz durma mesafesi artar :) (bazı balatalar hariç benim 1.5tllik balatalarım suyu görünce deli gibi tutuyordu buda bir çelişki işte :D ) Ayrıca sakın ama sakın çift amortisörlü işine girmeyin gereksiz ağırlık :) Ayrıca burdaki trek bayisinde 4000 tlden başlıyor fiyatlar ama çok tatlı ve dayanıklı bisikletler :)

Bence kesinlikle shimanodan şaşmayın sram var bazı bisikletlerde fakat vites geçişleri sert diyorlar kullanmadığım için duyumlardan yola çıkıyorum fakat dayanıklı markadır ayrıca attırıcılarda shimano tourney varsa direk kaçın plastik olduğu için ufak darbe veya çok ani sarsıntılarda kırılma riski yüksek oluyor ve değiştirmeniz gerekiyor  alivio TZ veya X serilerine bakabilirsiniz (XTR var o baya sağlam birşey deli divane ama baya tuzludur :) birde tabi DURA ACE var o daha başka bir boyut sadece bu malzeme 500 lira )
http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,4354,OdesisMc

http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,4289,OdesisMc
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2012, 14:48:17 »
Yağmur çamurda farketmez balatalarınız iyi olsun her türlü gider ama biraz durma mesafesi artar :) (bazı balatalar hariç benim 1.5tllik balatalarım suyu görünce deli gibi tutuyordu buda bir çelişki işte :D ) Ayrıca sakın ama sakın çift amortisörlü işine girmeyin gereksiz ağırlık :) Ayrıca burdaki trek bayisinde 4000 tlden başlıyor fiyatlar ama çok tatlı ve dayanıklı bisikletler :)

Bence kesinlikle shimanodan şaşmayın sram var bazı bisikletlerde fakat vites geçişleri sert diyorlar kullanmadığım için duyumlardan yola çıkıyorum fakat dayanıklı markadır ayrıca attırıcılarda shimano tourney varsa direk kaçın plastik olduğu için ufak darbe veya çok ani sarsıntılarda kırılma riski yüksek oluyor ve değiştirmeniz gerekiyor  alivio TZ veya X serilerine bakabilirsiniz (XTR var o baya sağlam birşey deli divane ama baya tuzludur :) birde tabi DURA ACE var o daha başka bir boyut sadece bu malzeme 500 lira )
http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,4354,OdesisMc

http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,4289,OdesisMc

Ercü sen iyice profesyonele kaçtın ha :) adam altı üstü iş yeriyle ev arasında git gel yapacak istanbulda :) ne dağ ne asfaltta yarışa hazırlanmıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2012, 18:41:21 »
Ercü sen iyice profesyonele kaçtın ha :) adam altı üstü iş yeriyle ev arasında git gel yapacak istanbulda :) ne dağ ne asfaltta yarışa hazırlanmıyor :)

Sorma ya ben baya böyle olaylarda kaptırıyorum :D Olsun yaa carbon kaplı arka attırıcı fena olmaz diye düşünmekteyim :P :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2012, 12:50:49 »
http://www.hepsiburada.com/liste/kanuni-rover-26-jant-cift-amortisorlu-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporkanuni2&categoryId=27058700#Gorseller

Bu da iyiymiş, düşünülebilir.

Yavrucan bu tarz bisikletin fiyatı iyi güzelde bunlara ancak 5 dk binersin ondan sonra sen bisikleti taşımaya başlarsın... Çok ağır bisikletler bunlar yorar adamı....