0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
focus arkadaşımda var eh işte diyor astranın konsol cok hosuma gidiyor. ama toyotanın görünüşü bence cok daha hos yada o kasasını cok sevdiğim için bana oyle geliyor. toyota astra derim.
Merhaba sayın toyota club üyeleri buraya yeni katıldım ve bir konu da sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim. Alacağımdan değil ama şu 3 tane c segmenti araç hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istedim. Kıyaslamak istedğim araçlar dizel olacağı için Civic yok. Renault fluence de seçimlerde yok ama bu araç hakkında da görüşleriniz varsa buyrun.Tabii ki her ihtiyaca göre araçların kullanılabilirlik derecesi farklı olablir. Ama şöyle araçtan çok yüksek performans beklemeyen, dış tasarıma önem veren, fiyatı uygun ve araçta çok üst düzey donananım aramayan biri olarak hangi seçeneği uygun görürdünüz. Jetta'ları, fiyat olarak çok yüksek bulduğum için buraya eklemedim, o paraya o araç ne bileyim... Ayrıca şu noktada, fiyatı ve kasasıyla dikkatinizi opel'e çekmek istiyorum. Siz ne dersiniz??Toyota corolla comfort(1.4 d 4d 90 beygir) Fiyat---> 53,600 tlYeni Focus ( 4 Kapı - Comfort - 1.6TDCi 95PS - 6 ileri manuel ) Fiyat-->50.095 TLYeni Astra, Edition, 1.3 95 HP, Manuel 5-ileri Fiyat-->47.476,45
Tip olarak bakmam diyorsanız Focus mantıklı geliyor bana.
toyotanın dizel motorları nedense diğer dizellere göre daha az beygir üretiyor.ve silindir hacmi de diğer dizellere göre küçük
Focus diyorum ama turbo sorunu çıkabiliyor da diyorum...