0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim tercihim corolladan yana olurdu..
seçeneklerinize baktığımızda focus tasarım ve ekonomi olarak ön plâna çıkıyor. astra da tasarım olarak çok iyi fakat 1.3 motorlu astra almazdım ben olsam. toyota'nın 1.4 d-4d dizelini zaten almam. focus bir kampanya dahilinde 3-4 bin tl lik bir fırsat yakalandığında alınabilir gibi duruyor. bunlar benim görüşüm tabi. focus sürüş zevki açısından hepsinden bir adım ötede.
focusun tasarımı gerçekten güzel fiyatı da.. astraya küçük kalıyo biraz o motor.. corolla açısından da öyle ama diğer ikisinden de hafif (bence yeterli) yani corolla veya focus derim
Corolla kasa değiştirecek ama bunu bilin,diğer modelller yeni kasa hali hazırda,
Zevk harbiden zevk yani... Bu kasa focusa ancak bedava gelirse binerim heralde....
..listede yok ama honda civic buda guzel bir secim olabilir ..
Emir kardeşim bence alacağın aracı seçerken bazı kriterleri göz önünde bulundurup o şekilde karşılaştırma yapmalısınız..fiyatının uygunluğuyakıt tüketimisahip olduğu donanım ve özellikleriikinci el fiyatlarıbakım masraflarışekli ve tasarımımalzeme kalitesieğer varsa kronik sorunlarıbence alacağın aracı seçerken bunların hepsini düşünerek karşılaştırma yap ve öyle seç.. benim fikrim saydığınız araçlardan bence motor olarak 1.6 dizel Focus.. ben de sıfır Astra aldım ancak param yetseydi kesinlikle Focus almayı isterdim.. araba kedi gibi atik ve çevik.. aynı zamanda sağlamlık da çok iyi.. ha bu arada Astradan da oldukça memnunum bir sorunum sıkıntım yok ama hangisini alırsan al şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.. sonuçta karar sana ait Emir kardeşim.. selamlar
corolla hala daha uzaya cikmamis araclardan oldugu icin bence corollalistede yok ama honda civic buda guzel bir secim olabilir 1.honda civic2.toyota corolla
Şu an şu 3 araçtan birini alacak olsam astra tercihim olurdu .Corolla çok pahalı ve donanım yönünden zayıf .Focus 1.6 motoru performaslı ve cimri olsada tipten kaybetti . (Tabi birazda zevk meselesi ama ben hiç beğenmedim önceki kasası bu konuda çok daha başarılıydı )
En yakışıklısı Astra ama HB sanırım bu.En tipsizi Corolla ve de en pahalısı ve muhakkaktır ki 3 model arasında en donanımsızı.Focus Astra'dan daha yakışıklı değil ama sedan olması avantaj.Ben Astra veya Focus derdim ama HB almayacağım için tercihim Focus olurdu.Bence...