0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayir degilim. Sadece paylasayim dedim
arkadaşlar aracı servide götürdüm ama kalkışta tık diye birses geliyor ama sadece kalkışlarda araç otomatik kendimde tamirciyim aslında o kadar baktım hiç bir sonuca varamadım servis ya aks yada arka motor takozu dedi daha önce başına ggelen varmıdır teşekkürler
Uğur merhaba. Benim Auris'imde de vardı buna benzer bir ses. Sadece ilk kalkışlarda yapıyordu. Servis ile görüştüm ve kontrol ettik. VSC sistemi sadece ilk kalkışta, 6 km hızı geçince, kendini test ediyormuş. ABS merkezinin ordan, sol ön taraftan geliyor ses. İnanamadım defalarca denedik. Stop ediyoruz, çalıştırıyoruz. 6 km'nin altında gittiğiniz sürece ses gelmiyor. Ne zaman ki hızlanıyorsunuz takır tukur bir ses geliyor. Sizinki de bundan kaynaklanıyor olabilir.
Ümit abi merhabalar aracın km si 68000 , şanzıman yagı 66.000km de değişti , aks boşluklarını kontrol ettik , araç stop edip boşa alınıp yürüdüğünde ses yapmıyor aks ve fren ile ilgili birşey olsa herzaman yapar diye düşünüyorum. Araç sadece stop edip , çalıştırılıp yürüdüğünde tekerin 6-10. turu arasında 1 sefer tak sonrası 3-4 sefer tık tık tık gibi ses yapıyor, sonraki durkalklarda kesinlikle ses yok. ses kaydı yaptım ama nasıl atılır bilmiyorum