0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hani Avrpa Tayvası belirli bir yerde ve saatte bulussak toplu bir sekilde gitsek iyi olmaz mı? hem bilmeyenler açısından iyi olur
Kerem abi bu buluşmaya nispet olarak Izmir çeşme de mangal keyfi yapalım derim ben
Avrupa sesinizi duydu ve geldi buyrunuz efeeem Sevgili Arkadaşlar, Avrupa yakasından gelecek dostlar benle irtibata geçebilirsiniz numaramı özelden gönderebilirim.
ulen ben taaaa konyadan kalkıp geliyorum adamlar avrupa yakasından gelemiyorlarsa ne diyeyim bilmem senin kötü işe yaramayan numaranı kaydettim bu arada bütün güvencem sensin sercan valla ortada kalırım
tamam ALLAH'tan bir mani gelmezse yarın öğlen yola çıkacağım
Arkadaşlar şuan itibari ile sapancadayım.Yarın otobüsle Hareme gelmeye niyetliyim , sonra ordan nasıl , hangi vesaitle , nekadar sürede gelebilirim , bir yardım
karışma bizde... sertanım... haremden gelicem derken..haremden önce inersen..kadıköyden direk yanımza otobüs kadıköyden kalkmaktadır ..
sertanım eğer otobüsle haremden bir önceki durakta inebiliyosan bilmiyorum haremde işin var mı..yani numune hastanesinde iner oradan kadıköye ister yürü 10 dk ister bin vasıtay kadıköy merkezde 16 D Çift katlı otobüse bindiğinde yanımızda inersin..;) şimdilik bu şekil.. ama sen ?
Peki oldu inemedim Numune Hastanesinde Haremden vasıta varmı ?