0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sercannnnnn istanbuldayım. yarın kaçta arayım seni
Ben okeyim, ancak bana da yeterli katılım sağlanamayacak gibi geliyor...
Benim işlerim yoğun foruma fazla bakamıyorum mutlaka organize olun hata istemiyorum:D sercannnnnnnnnnnn duyuyon deme... bak ne diyolar...avrupa diyolar organize diyolar..ekibini al gel..kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü kabul olmazmış..öyle diyolar ..)kardoooo
Değerli Forumdaşlarım, Buluşma saatimiz 16:00 dır. Buluşma yerimiz Küçükyalı sahildeki 3. ceptir bilmeyen arkadaşlara bizler anlatacağız telefonda İsteyen arkadaşlara numaramı veriyorum, sandalye ve mangal teline ihtiyacımız var elinde olan arkadaşlardan yardım istiyoruz, Fotoğraf makinası Prof arkadaşımız temin edecek sağolsun (Adını unuttum ) , Tatlıyı ben alacağım. Avrupa yakasından katılacak arkadaşlar benim işim olduğundan dolayı biraz erken geçeceğim karşıya fakat karşıya geçeceğiniz saatte ben sizi Anadolu yakasında karşılamış olacağım. Şu anda aklıma gelenler bunlar.
sen telefonla anca bana anlatırsın öbürlerine vakit kalmaz hacııı. küçükyalı yı ömrümde ilk defa duyuyorum. fotoğraf makinesi bendede var
Arkadaşımızın adı Emre Aytaç abi
Su, ıslak mendil, Katlanır masa, tabure, mangal teli, çimlere sermek için örtü.
Abi bebek arabası ne için Bu arada 10 lt su da benden veee buz gibi hatta buz olabilir
gelirken getirdiğim malzemeler 1 mangal teli 2 şemsiye 3 ıslak mendik 4 tüp 5 cay danlık (Cay)6 plastik ped bardak catal tabak 7 yere serilecek örtü bakalım kac kişi sığcak 8 tabure suan için 2 tane var 3 tane daha sığdıra bilirsem gegtiricem. (Malum Yaris )9 Bebek Arabası 10 Su getiriyorum 5 litre 11 3 tabure daha Daha ne getrim D:
oğlumla eşimide getiriyorum bulunacağımız yer açık alan mı ? gölge bir yer varmı ?
O zaman ben su ve ıslak mendik getirmeyeyim?