Arkadaşlar forumda birçok toyota sahibinin olduğu gibi benim arabamdada olan dreksiyonu çevirince gelen sesin kaynağını buldum.aracımı ilk aldığım günden beri varolan bu sesi daha öncede paylaşmıştım sizlerle.Servis malesef bir çözüm bulamış beni allayıp pullayıp geri göndermişti. Bu ses artık canımı çok sıktı ve dreksiyon simidini altındaki plastikleri söktüm oradaki oynayan bütün parçaları yağladım ama nafile ses haala geliyordu üzgün bir halde tekrar topladım son çare olarak arabayı kirikoya kaldırıp altına bakacaktım o sırada lastiği çevirince o gıcık sesin kaynağını buldum.Amartisörün lastik dönüşlerinde lastikle berarer döndüğünü ve arabaya bağlandığı yerde yağsızlıkgtan kaynaklı bir gıcırtı çıkardığını gördüm bizse bunu dreksiyondan geldiğini zannediyorduk hemen koştum servise durumu anlattım onlarda durumu tastiklediler ama arabamın uzun süre kalması gerektiğinin yanında birsürü masallar anlatarak şimdi yapamayacaklarını söylediler bende soluğu sanaide aldım özetle amartisör bağlantı yerlerini yağladık hem alttan hemde üst kısımdan ve sonuç mükemmel ses gitti.İşte arkadaşlar bir yıldır bu aciz servis ustalarının çözemediği ve bir çok toyotacının yakındığı konu bu şekilde son buldu taktir sizin