İyi günler arkadaşlar . Acil olarak yardımınıza ihtiyacım var. 19 yaşındayım bugüne kadar hep iyi bir mertebe ve güzel bir makam arabasının hayalini kurardım.Çünkü çok sevdigim birisi spor araba tutkunuydu ve trafik kazasında vefat etmişti. hep uzak durdum modifiyeli arabalardan ama içimde hep air süspansiyonlu modifiyeli bir araba vardı ama engelliyordum kendimi. Ta ki komusumuzun Corollasını görene kadar. o gün modifiyeye ve toyotaya aşık oldum. Eskiden de corollamız vardı ama ben cok kucuktum.Herneyse yardımınıza ıhtıyacım var modifiye hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz ? hangi parca neye yarar neyi ne kadar etkiler? Şu an 1999 model kırmızı Toyota Corolla Terra 1.3 var ve LPG li . Buna nasıl bir modifiye önerebilirsiniz?Abartı olmayan hem bir gencin hemde bir ailenin binebilecegi şekilde olması lazım.Doğum günümde hediye olarak alındı ama ailem aşırı modifiye sevmecektir. Su an arabam orjinale yakın derecede oynanmamış fazla. Egzoz , müzik sistemi ve birazda görüntü istiyorum. Az modifiye tatlı görünüm . Mat kırmızı yapmayı dusunuyorum arabayı ya da mat turuncu. Çelik jant yok , alıp boyamak istiyorum mat kırmızı olursa araba jant beyaz ya da sıyah olacak mat turuncu yaparsam jankt kesınlıkle sıyah olacak. tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum ve ilk sorumu soruyorum. Bir toyotaya Mat renk mi ? Sedefli mi?