0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Hocam, tebrik ederim 4 ay bir sigara tiryakisi için çok uzun bir süre değil ama senin çelik gibi iradenle artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiğine inanıyorum
Tebrikler umarım devam edersin.. en azından ölüm sebebin arasında sigara yer almasın
Eyvallah Mehmet Hocam, gaz konusunda üzerime yoktur, adamı direkt süblimleştiririm
Üstat araba üzerinden konuşacak olursak; hava filitresi doluysa (Akciğer)yakıt ve çekiş kötü olur dolayısı ile sigara içersen sendede sorun olur.. --- şuan senin merdiven çıkmandan tut yolda yürümeye kadar bir çok yaşam hareketlerin düzelmiştir.. ----- Uyuduğunu bile hissedersin artık sabah kalkınca daha bir dinç olursun.. Yediğin yemekten tad alırsın.. -------Umarım Yüce Rabbim Birdaha sigara içmeni nasip ETMEZ.. sana
çok güzel birşey tebrikler
Artık terliği bana fırlatmanın zamanı geldi Mehmet bey.... bekliyorum haydi vurun kafama
Kendiniz için ve çevrenizdekiler için çok büyük bir iyilik yapmışsınız. Tekrar başlamamanız dileğiyle, tebrikler.
Hayırlı olsun . Tebrik ediyorum. Sigara kokusunun rahatsızlığını çok net anlayacaksın .
Mehmet abicim tebrik ederim büyük başarı, sporla ilgileniyor olman da sigarayı aramamanda en büyük etken Mutluluklar dilerim her daim.
Allah tekrar baslatmasin
tebrik ediyorum umarım şu illete birdaha düşmezsiniz
defalarca bırakıp tekrar başlamış ve son olarak 8 sene önce temelli bırakmış biri olarak sana şunu tavsiye edebilirim.Beyin bazen bize oyun oynar."yak bir sigara,nasıl olsa bırakabiliyorsun ya "der.SAKIN o tek sigarayı içme.Bir taneden birşey olmaz diyorsun,sonra 1 tane daha birde bakmışsın paket almaya başlamıssın.Amman diyeyim o bir sigarayı yakma sakın
tamam o zaman.. bende içkiyi bırakıyorum
Tebrikler Mehmet abi geçen kış bende 3 kadar bırakmıştım sonun benim gibi olmaz inşallah
Valla abi tebrikler Gerçi sayfayı ilk açınca tarihi gördüm inşallah ben konuyu görene kadar adam tekrar başlamamıştır diye de içimden geçmedi değil