0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu kadar olur yaa daha bugun bende fare pisligi gibi bisi gordum arabada yok canim degildir dedim demek benim arabaya dadanmislar
Arabanın etrafına peynirli fare kapanı koyun yada altına
Corollaya has bir özellik değil bu ..Daha önce babamın reno da beslemiştim bende stepne altında .. Konu ile ilgili daha önce bir konu açılmıştı .. Çözüm açısından birkaç şey paylaşılmıştı belki yardımı olur.. Bu arada ozonla temizlik şart olmuş
valla arda bey bu torpido gözünün arkasına bir bakarsanız olayın ne kadar büyük olduğunu anlarsınız binlerce kablo var ve hertaraf plastik onlara bir dalarsa bu hayvan arabayı kaldır at.
Biliyorum üstadım aracın elektronik devrelerinin %70i göğsün altında bulunuyor zaten fare oralara düşerse bolluk görmüş olcak sizide bir hayli zarara uğratacam Allah muhafaza bu farenin pahalı zevkleri var
Geçmiş olsun Mustafa Bey. Fare gerçekten başa bela bir hayvan. Mesajınızı okuduktan sonra biraz araştırma yapayım dedim, otomobilleri farelerden korumak için ne gibi çözümler kullanılıyor diye... İngilizceniz yoksa bile aşağıdaki siteyi incelemenizi tavsiye ederim. Farelerden çok çeken bu arkadaş, akla gelebilecek her yöntemi denemiş ama işe yaramadığını farketmiş. En sonunda bulduğu çözüm arabanın etrafında farenin tırmanamayacağı kadar yükseklikte (fotoda 40 cm kadar görünüyor, alüminyum doğrama kullanmış ) fiziki bir bariyer kurmak olmuş. http://www.hastingsreserve.org/mammals/MiceInCars.html