0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapma ya ay sonu istanbulda olucam ama ona vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum açıkcası
Daha ucuza Düzcede de yaptırabiliriz meguvers ürünleri ile arkadaş mekan açtıda http://www.facebook.com/pages/GaRaGe999-Car-Spa-Center/360503887338205
7 saat kadar sürüyor, istersen fiyatta alırım, bugün gidip aracı yıkatacağım o arada bir sorayım.
bide düzceyemi gitsek napsak o iş yatar bende sercan teşekkür ederim. zira işlerim olacak, zaman ayıramam onun için aracı bıraksam gitsem olmayacaksiz bana en makul fiyatı söyleyin ona göre pazarlık yapayım
Gülsüm Hanım, söylediğiniz markalar içinde Meguiars ürünlerinden şaşmayın. Uygulamayı yapacak kişilerin ürünleri iyi tanıması ve nasıl uygulanacağını iyi bilmesi de çok önemli bir faktör.Bir diğer faktör de aracınızın mevcut durumu. Eğer çok fazla ve derin çizikler, hareler vb. varsa, koruma öncesi polisaj yapılmadan çok başarılı sonuç ve uzun süreli koruma sağlaması mümkün değil.Şunu da düşünün: Hangi boya korumayı yaptırırsanız yaptırın, boya bakımını çok iyi sağlamanız lazım sonrasında. Örneğin fırçayla yıkatmamak gibi. Aksi durumda boya korumanız 2-3 aydan daha uzun ömürlü olmayacaktır. Yani boya korumayı da korumanız lazım:)
Atilla bey haklısınız.. aracımda herhangi bir çizik, hare vs. göze kötü gelen bir durum söz konusu değil.. koruma amaçlı yaptıracağım bir uygulama.. zira mevcut durumumda da aracımı fırçasız yıkatıyorum vs. gerekli özeni gösteriyorum. ama fiyattan dolayı şuan beklemedeyim.