0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Bu ülkede 17 yaşında bir çocuk ölen dedesinin maaşını kullanamayacağı için öfkelenerek bir doktor öldürdü"......Bu ülkede herşey baştan aşağı fırsatçılıkla dolu.....O yüzden birilerine yardım oluyorsa bırakın yapsınlar.....Özürlü Raporuyla araç nasıl alınıyor? bu konuyu paylaşalım bence..... Örneğin araç hasta vatandaş üzerine alınıyor ama kimler kullanabiliyor? acaba bu konuda bir düzenleme yapılabilinir mi?
İlk defa söylediklerinin altına imzamı atıyorum Furkan, arkandayım. Etik mi kaldı ülkede, dönüp bakıyorum 60 lı 70 li yıllarane kadar medeni, bilgili bir toplum olma yolunda ilerliyormuşuz ( buna köylerde dahil) ki 80 den sorna yobaz kitlede, eğitim sistemi vepolitikalarla birlikte inanılmaz bir artış oldu ve artarak devam ediyor. Şunu da belirteyim medeni ve bilgili olmak demek twitter facebook vs vsteknoloji kullanmakla olmuyor. İnsanlara beyin nakli yapsan bu kadar çabuk dönüştüremessin!! (bkz.80 den sonraki durum)
Yakınlarının kullanmasını anlarım ama herkes kullanabiliyorsa adaletli olmaz diye düşündüm.....
Hande Hanım aynı şeyden bahsediyoruz ... Konu zaten o amaçla açılmıştır... Bilginize Amaç forum üyelerinin bu rahatsız edici durum karşısında düşüncelerini okumak (olumlu veya olumsuz- yani katılan da olur bu duruma veya bunun doğru olduğunu düşünen de olur)Düzenleme konusuna gelince; elbette hepimiz bu gevşek durumun biraz daha sıkıya alınmasını isteriz fakat onu burda tartışsak bile elimize birşey geçmez Onun tartışılacağı platform burası değil sanki Saygılar...
eh be evladım neyi tartışalım o vakit? peki tersini düşünelim diyelim ki ben engelli bir bireyim ve tek başıma yaşıyorum acaba bu durumda aracımı başkasının kullanmasını ister miydim? belki de isterdim böyle de düşünmek lazım değil mi?
Benim anlatmak istediğim veya rahatsız olduğum şey; aracı özürlü arkadaşımızı taşımak amaçlı değil kendileri binmek amaçlı alıyorlar, tüm kızgınlığım buna... Yani belgeleri kullanılan madur kişi aracı görmüyor ve binmiyor bile içine...Diğer söylediğinize gelince; siz madursunuz ve aracı tek yaşadığınız için kullanacak kişi veya kişilerden bahsediyorsunuz... Bu tartışılmaz bile... Kim ne diyebilir ki İsterseniz özel şoför tutun Özet: Aracı kimin kullandığı veya kullanacağını tartışmıyoruz, hangi amaç veya amaçlar için alındığını ve kullanıldığını tartışıyoruz!!!