0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla arabaya yazık edersin Seçkin biz hala benzinliyiz arabada yakıtsal bir sorun oluşmadı ne ayar nede başka birşey.. Açıkçası benzinliğe gidince 1.8 bir araç hemde zor bulunan bir araç lpg dolum yerine yanaşması komik bir durum şahsi ve bizzati görüşüm..Arabadaki herşeyi değiştir ama bence benzine dokunma öyle kalsın..
ne arabalar yanaşıyor ercüment lpg dolum yerine, t sport yanaşmış çokmu, ben jaguarla lpg aldım evet biraz garip oluyor
Arabaya yazık edersin bence. Ama bilmiyorum iyi bir sistem olursa düşünülebilir de.
Ben 1.6 sında dediğini yaptım tavsiye etmem, tüpü taktırdıktan 10bin km sonra 1. Sübap şişti kompresyon düştü ve rolantide stop etmeye başladı araç, aynı dediğin gibi yaptım normalde uzun yolda tüpte , gazlarken ve arada benzinde kullandım
Amaaan diyim ben sana Seçkin kardeşim, öyle bir niyetin varsa T-Sportu hiç düşünme
prinsin yeni bir sistemi çıkmış gazı sıvı olarak atıyomuş aynı benzin atar gibi
Sistemden yana sıkıntı yok ama T-Sporta düp olurmu onu düşünüyorum yani araç zaten TR'de 23 tane var hani birazda üzülüyor insan.
ya sponsor bulcaz ya az bincez ya tak edip satcaz ya da tüp taktırcaz gibi seçenekleri çoğaltabiliriz o zaman
LPG olayina karsiyim ama tikilir niye olmasin kaliteli bir kit taktirirsin
sonunda halimden anlayan birisi çıktı
senin zaten lpg hakkındaki görüşünü biliyoruz