Gönderen Konu: Yeni AVensis  (Okunma sayısı 1261 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yeni AVensis
« : Haziran 12, 2012, 22:10:58 »
Arkadaşlar merhaba, şu an linea dizel kullanıyorum, yeni avensis almayı düşünüyorum bazı sorularum olacak özellikle kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, bu makyajlı yeni avensis tam olarak ne zmaan cıktı? kronik sorunları var mı? donanımlarına baktım ama yokuş kalkış desteği görmedim bu elektrikli el freni bu işi görüyor mu? ve son olarak araç malum benzinli olduğu için olası lpg takılması durumunda araç garantiden cıkıyormu ( servis bakımları için)? lpg de herhangi sıkıntı yaratıyormu? ve eklemek istediğiniz varsa sevinirim.teşekkür ederim.

Toyota Club Türkiye

Yeni AVensis
« : Haziran 12, 2012, 22:10:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '15
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni AVensis
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2012, 09:08:36 »
bir yıldır kullanıyorum ben aracın kronik sorunuyla karşılaşmadım bildiğim kronik bir sorunuda yok arabanın.
ben teleflex gfi taktırdım 2200 tl ye.uyumu çok iyi performanstada benim farkedebildiğim bi fark yok,tabi lpg taktırınca araç motor garantisinden çıkıyor,toyotanın motorla alakalı garanti kapsamına girebilecek bi sorunla karşılaşma ihtimalin çok çok düşük.kesinlikle lpg öneririm iyisini taktır.
   elektrikli el freni yokuş kalkış desteği görevini görüyor.yokuş da durunca basıyorsun kalkarken kendisi geiye kaçırmayacak şekilde bırakıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2012, 11:03:33 »
eskidende bu konu epey tartışıldı. bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum. biraz hantal olmasının dışında tam not veriyorum. makyajlın avensisteki elektronik park freni dahada iyi, stop edince otomatik devreye giriyor. bende landi renzo marka lpg taktım. benzinden hemen hemen hiç bir farkı olmadığını söyleyebilirim. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2012, 12:06:13 »
bende bir aydır kullanıyorum prins tüpü vardı üzerinde performans güzel sadece kalkışlarda biraz yavaşız ama diğer özellikler süper ;)  makyajlı kasa çıkalı iki ay kadar oldu. kesinlikle tavsiye ederim :alkis: :alkis:
mehmet hocam