0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim poliçe de sürekli olarak torpido gözünde duruyor. Kasko açısından bir sorun teşkil eder mi sizce?
Geçmiş olsun Ali Bey... Son olarak bu olay konuşulurken aklıma geldi... Böyle bir olayla karşılaştığımızda kasko poliçesi nerde olmalı??Torpidoda kasko poliçesi taşımak yanlış bir durum galiba
Bildigim kadariyla kasko sirketi Ruhsat, kontak anahtari ve yedek anahtarlari bide policeyi istiyor ama sigorta policesi arabanin icinde ise cok fazla zorluk cikarmiyorlar merkezden sizin dosyanizdan kopyasini isteyip islem yapiyorlar kucuk bir extra ucret karsiliginda tabi evrak parasi adi altinda
Kasko devredilemiyor dolayısıyla aslının kaybolup kaybolmamasının mantıken hiç bir hükmü yoktur bana göre. Önemli olan poliçenin primleri ödemiş olmak ve gerektiğinde bunu ispatlayabilmektir.
öncelikle geçmiş olsun.. poliçenin aracınızda olmasının hiçbir sıkıntısı olmuyormuş. sigortacım yanımdaydı, ona sorup bilgi aldım. inşallah aracınız bulunur. eğer 40 gün içinde bulunamazsa da şirket aracı perte ayırıp aracın bedelini ödüyormuş.
öncelikle geçmiş olsun.ne istanbulmuş beeee4 yıl önce istanbulda sabaha karşı benimde vectra çalınmıştı. tinercinin birisi çalıp 20 km gezdikten sonra terk etmiş. sol ön kapı camını kırmış kolçağı kırışmış plakanın birisi kaybolmuş en önemlisi direksiyon kilidini parçalamış kontağı tornavida ile parçalamış 1000 tllik hasar açmıştı bana şerefisz kansız mahluk bizim konyada kapıları açık unut git birşey olmaz . megakent olunca işler değişiyor demekki
İyiymiş sizin Konyataşınsam mı negerçi beni istemezler sizin oralarda
GEL, GEL, NE OLURSAN OL YİNE GEL, İSTER KAFİR, İSTER MECUSİ, İSTER PUTA TAPAN OL YİNE GEL, BİZİM DERGAHIMIZ, ÜMİTSİZLİK DERGAHI DEĞİLDİR, YÜZ KERE TÖVBENİ BOZMUŞ OLSAN DA YİNE GEL... ŞU TOPRAĞA SEVGİDEN BAŞKA BİR TOHUM EKMELİYİZ, ŞU TERTEMİZ TARLAYA BAŞKA BİR TOHUM EKMELİYİZ BİZ... BERİ GEL, BERİ ! DAHA DA BERİ ! NİCEYE ŞU YOL VURUCULUK ? MADEM Kİ SEN BENSİN, BEN DE SENİM, NİCEYE ŞU SENLİK BENLİK... ÖLÜMÜMÜZDEN SONRA MEZARIMIZI YERDE ARAMAYINIZ! BİZİM MEZARIMIZ ÂRİFLERİN GÖNÜLLERİNDEDİR. HZ MEVLANA
öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim.aracımla ilgili herhangi bir gelişme henüz olmadı. sabırla gelicek iyi haberleri bekliyorum.aracım eyüp yeşilpınardan çalındı.servisi aradım bu araçların anahtarsız çalışmasının imkansız olduğunu söylediler.ecu değiştirilip ona uygun kontak anahtarıylada çalıştırılabiliyorlarmış.kasko şirkrtini aradım yasal süresi 30 günmüş emniyeti arıyorum sizin aramanıza gerek yok araçla ilgili birşeylere ulaşırlarsa bize onarın döneceği söyleniyor beklemekten gerisi yalan.inşallah kimse benim yaşadım bu talihsiz olayı yaşamaz.