0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun, Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın,bir arkadaşımın aracını anahtarı çalıp götürmüşlerdi. kasko şirketi 4. ayda hala ödemeyi yapmamıştı ve araç esenyurtta bulundu. 2 anahtar ve ruhsatı kasko şirketine vermeyince sorun olabiliyor.
Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler... Rıdvan Bey sanki konuşurken beni tarif ediyorsunuz
Furkan bey, aklın yolu bir hepimiz öyle yapıyoruz maalesef Üstelik ben hem şirket hemde şahsi aracımla uğraşıyorum. Her seferinde aracın ruhsatını yanıma almaya kalksam yanmışım. Bende ikisinin de ruhsatını arabada bırakıyorum kolay oluyor Ama sigorta şirketine danışayım bakalım sonra demesinler ruhsat yoksa araba da yok diye
Rıdvan bey ruhsatı yanınıza almanın ne zorluğu olabilir ki?Oturdugumuz site,ofislerimizin olduğu binalar ve park ettigim bir otopark dısında kalan her yerde ruhsat'i yanıma alırım.
Aracım evimin sokağında duruyor. Ya evden acele ile çıkarken yanıma almayı unutursam ve polis çevirirse! Üstelik 2 farklı araç kullanıyorum şirket aracım ve şahsi aracım, birinin anahtarını alacağıma yanlışlıkla ya da dalgınlıkla diğerininkini bile aldığım oluyor, ruhsatlar nasıl karışmasın ki Tabii bu durum beni haklı kılmıyor. Neticede ruhsatın arabada değil yanımda durması lazım sürekli..