0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ve ofsayt birşey göremedim
Ne gibi bir ofsayt? Yine ne hınzırlıklar peşindesin Serdar Mesela bir Maşallah diyebilirsin
Allah kaza bela vermesin...
araçlar güzel özcan abi leon hakkında genel bir yorum alsak senden?
abicim arka camdan bahsediyorum maşallah tabi
Maşallah, kırmızı limon güzelmiş. Kan portakalı gibi...
Mustafa bey sagolun.Limon beyaz olan
Sedanını yapsalar da biz de limon alsak.
Sedan Limon var.Seat Exeo'lara bir göz gezdirin nette.Ayna ısıtma istisnasiz mevcut Ayna ayar düğmesine ayna rezistans özelliği de koymuşlar.İstediginiz zaman özgürce kullanın. Seat Exeo da otomatik seçeneği olsaydı Corolla almazdik
Seat exeoların da dizeli yok sanırım.Ayrıca da pek tipsiz.
Sizin bu Limon verisi sıkışık trafik verisi mi?
Exeo'lar 2002-2007 yılları arası üretilen Audi A4 ile aynı kasayı paylaşıyor(du). 2004 model A4 kullandığımız için Arac bana hic yabancı gelmiyor Dizel motor 2.0 143 Hp olarak var.Alan da satmıyor zaten.En çok 1.6 102 Hp olanlar satılıyor.Performans aramayanlar için çok ideal bir arac ve Lpg'ye de uyumlu Mustafa bey,bu km'ye sıkışık,akan trafik,cevreyolunda ki yüksek degerler de dahil.Normal bir sekilde sakin sakin kullanırsam bu km bin km'nin de üstüne çıkar.Yani en fazla 1.100-1.150 km olur fazlada geçmez. Sormak istediğiniz baska bir soru varsa cevaplaya bilirim Mustafa bey
Mustafa bey hedefleriniz çok güzel Allah en güzelini en hayirli olanini nasip etsin.Corolla 1,4 ve 6 ileri M/M şanzimana sahip olmasına rağmen daha 900 km'yi göremedim Oysa ki ikiside aynı litre yakıt alıyor.
masallah cok guzel ikiside kirmizi biraz daha guzel ama bende merak ettim apaci yazilarini gozlerim hep onu aradi
Biz de aracımız az yakıyor diye hava atıyorduk millete.