Kerem bey ben su parasında değilim ama 9 aylık kızıma sağlıklı bir domates yedirmek istiyorum, tohumları bile bulgaristandan ziyarete gelen akrabalarıma getirttim köyden
Ergenlik yıllarımda muhabbet kuşu almıştım 6 sene bizimle yaşadı öldükten sonra bende ve annemde alerjik belirtiler ortaya çıktı. evcil hayvanlara dikkat arkadaşlar. bu tip alerjik etkilere yol açabiliyorlar. evde çicek güzel ama benden uzak dursun
Malesef çaresi yok bir sürü ilaç ve hap kullandım damlalar falan ama hiç biri çare etmedi...
hobaaa olan bizim kuşlara oldu .. bu saatten sonra alerji olurmuyum bide..
Kerem bey ben su parasında değilim ama 9 aylık kızıma sağlıklı bir domates yedirmek istiyorum, tohumları bile bulgaristandan ziyarete gelen akrabalarıma getirttim köyden
Türkiyede domatesin orjinali kalmadığını duymuştum..Hep hayalimde bahçeli bi ev vardı yine depreşti..
hobaaa olan bizim kuşlara oldu .. bu saatten sonra alerji olurmuyum bide..
Kaç tane var sende abi

erkek, dişi ve çocuklar mı
Valahi benim hayalimde o

bide garaj ve içinde toyotam bol bol yıkarım
Valahi benim hayalimde o
bide garaj ve içinde toyotam bol bol yıkarım 
Allah gönlünüze göre versin abilerim.
arkadaşlar! bir evde birden fazla çiçeğin olması manidar değil mi?...........
Gençlik arabamız yok yaynmı gelicez oraya çocukla
bu arada dişi çıktı dün gece kızımın
Eneee kıyamam sarı kuzuya

Kaşınmalar da başlar şimdi pek nazlı olur.. Geleyim ben bu akşam o zaman?

Konuya dönecek olursam, benim çiçeklerle aram yoktur Kerem abicim. Bağ bahçeyle uğraşmayı eşelemeyi deşelemeyi falan da sevmem, böyle olmuşum işte bu kadar yapabilmişler beni

Beylikdüzünde ki evde olsaydım bir sürü çiçek resmi koyabilirdim buraya, babam itinayla sular onları konuşur sabahları falan pek severler annemle babam ama bende yok yani..
Kerem abi tebrikler

ben bu konuda Nagihangillerdenim

hatta mevzusu geçti aramızda.. bana hep ilginç gelmiştir çiçek yetiştirmek

ben yapamam sıkılırım onlarla uğraşmaktan

annem çok sever bizi sevmez o çüçeklerini sevdiği kadar

konuşur onlarla yapraklarını sever allahımm
Mesut abeyy o şebelek gelcem desin gelip alırım yauvvv yeter ki gelsinnn
Yok abi bi yere gittiğimiz yok Allaha şükür varı yogu sattık köye yerleşiyoruz sadece durum bu