0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir konu abicim, Bizim evdeki en güzel çiçek Annemdir Ben bu kadar çiçek sevmem ama kabulümdür çiçek
Menekşe olayı biraz hastalıktır başladınmı bırakamazsın.. Balkon çiçeği gibi değildir o yüzden son durum bu Annenin ellerinden öperim o konuda şüphem yok zaten..
Bu arada evde çiçeklere ayrı bir bölüm açarak evde iki güzel insanın yaşadığını anlayabiliyoruz.
Ceviz getirinde yiyelim kolestrolüm yükseliyiii Maşallahın var abi çiçekler hoş olmuş 15gün sonrada güncel foto isterük
Bende alerji var evde çicek uzak dursun bana
Alerji var abi çicek alerjesi demedim zaten tüm polenlere alerjim var
Bahar geldimi ızdırap diyosun hayat yani..
Gözlerim kaşınıyor, burnum akıyor, yutağım kaşınıyor ayrıca sürekli arka arkaya "mehmet karahanlı" nın çocuğu gibi 3'er kere hapşırıyorum çimlere yatıp uzunmayı çok özledim
Bende balkonda pembe domates yetiştiriyorum birde biber biberlerden ilk parti oldu bile
Buna benzer etkiler bende de görülüyor. Çaresi nedir acaba.
Ergenlik yıllarımda muhabbet kuşu almıştım 6 sene bizimle yaşadı öldükten sonra bende ve annemde alerjik belirtiler ortaya çıktı. evcil hayvanlara dikkat arkadaşlar. bu tip alerjik etkilere yol açabiliyorlar. evde çicek güzel ama benden uzak dursun Malesef çaresi yok bir sürü ilaç ve hap kullandım damlalar falan ama hiç biri çare etmedi...